Thumbnail

Αιχμηρή ανακοίνωση-απάντηση για την αποχώρησή του από τον πάγκο της ΑΕΚ εξεδωσε ο Τραϊανός Δέλλας. Ο γνωστός σε όλους «Κολοσσός» τονίζει ότι εξαναγκάστηκε σε παραίτηση για ηθικούς και όχι για αγωνιστικούς λόγους. 

Παράλληλα, αφήνει ξεκάθαρα να εννοηθεί ότι όσα ακολούθησαν την ήττα από τον Ολυμπιακό (και ειδικά τα λεγόμενα Μελισσανίδη στους οπαδούς) αποτέλεσαν τον κύριο λόγο της απόφασής του. 

Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση Δέλλα 

«Θα ήθελα να κάνω γνωστό ότι η παραίτησή μου ή ο εξαναγκασμός μου σε αυτήν, έστω και αν δεν μου τη ζήτησε κανείς, έχει να κάνει μόνο με ηθικούς λόγους και όχι με αγωνιστικούς.

Αγωνιστικά δεν επέτρεψα και δεν θα επιτρέψω ποτέ σε κανέναν να με κατευθύνει για το ποιος, πού και πότε. Με ενδιέφερε η ΑΕΚ και όχι τα πρόσωπα. Ήθελα μια ΑΕΚ με νοοτροπία νικητή όχι μόνο στα λόγια αλλά κυρίως στις πράξεις. Όχι μια ΑΕΚ που θα ήταν ικανοποιημένη με μια “μικρή” ήττα που απλώς θα μας βόλευε για να σκεπάσουμε τις όποιες αδυναμίες μας.

Να βρεθούν ένοχοι είναι το μόνο εύκολο. Στο διάστημα που βρισκόμουν στην ΑΕΚ κύριο μέλημά μου ήταν η ομαδικότητα και η συνεργασία κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Στην πράξη φάνηκε ότι δεν λειτουργούμε όλοι έτσι. Οι αρχές μου δεν μου επιτρέπουν να λύνω τις όποιες διαφωνίες μου δημόσια. Όπως δεν μου επιτρέπουν να παρουσιάζομαι ως πηγή προβλημάτων και αιτία διατάραξης του συνόλου.

Αντίθετα μου επιτρέπουν να κάνω το “λάθος” να αναλαμβάνω την ευθύνη που μου αναλογεί, ενώ όλοι θα έπρεπε να κάνουμε το ίδιο για το καλό της ομάδας. Ναι, συνυπεύθυνος είμαι, όχι όμως ένοχος. Για όλους αυτούς τους λόγους έκρινα ότι μετά από τα νέα δεδομένα, που διαμορφώθηκαν το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, δεν θα είχε νόημα να συνεχίσω από τη στιγμή που διαταράχθηκε το σύνολο και χάθηκε η ομαδικότητα.

Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τους παίκτες μου για την καθημερινή τους προσπάθεια, τους συνεργάτες μου για την πολύτιμη βοήθειά τους όλα αυτά τα χρόνια, το ιατρικό τιμ και τους υπαλλήλους για την βοήθεια στην ομάδα, τη διοίκηση που μου έδωσε την ευκαιρία να δουλέψω σε αυτή τη μεγάλη ομάδα.

Να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο για την αγάπη, την εμπιστοσύνη και την στήριξη που παρείχε στην ομάδα. Θα ήθελα να συνεχίσει να το κάνει, γιατί για αυτούς, όπως και για εμένα, η ΑΕΚ είναι πάνω από πρόσωπα.

Επιμένω ότι αυτοί που είναι σε μια ομάδα πάντοτε πρέπει να αντιμετωπίζονται ως οι καλύτεροι. Θέλω να είμαι άνθρωπος όχι μόνο των επιτυχιών αλλά, πολύ περισσότερο, άνθρωπος αξιών».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ομηρικο
Τι σημαίνει η λέξη «στεντόρειος»: Από τον Όμηρο στη σύγχρονη γλώσσα
Η ελληνική γλώσσα διαθέτει μια μοναδική συνέχεια: όροι που γεννήθηκαν πριν από σχεδόν τρεις χιλιάδες χρόνια εξακολουθούν να χρησιμοποιούνται, έστω...
Τι σημαίνει η λέξη «στεντόρειος»: Από τον Όμηρο στη σύγχρονη γλώσσα
φακές
Το μυστικό για φακές που «δένουν» τέλεια - Η τεχνική για να γίνουν οι φακές βελούδινες και σωστά πηχτές, χωρίς να «πιάσουν» στην κατσαρόλα
Η απόλυτη συμβουλή για την τέλεια πηχτή σούπα με φακές!
Το μυστικό για φακές που «δένουν» τέλεια - Η τεχνική για να γίνουν οι φακές βελούδινες και σωστά πηχτές, χωρίς να «πιάσουν» στην κατσαρόλα
Κόσμος περιμένει σε ουρά τράπεζας για ανάληψη από ΑΤΜ
Συντάξεις μετά το 2027: Ποιοι βλέπουν αλλαγές στα όρια ηλικίας και τι εξετάζεταισ
Το προσδόκιμο ζωής, οι δημογραφικοί δείκτες και τα σενάρια για σταδιακή αναπροσαρμογή των ηλικιών εξόδου
Συντάξεις μετά το 2027: Ποιοι βλέπουν αλλαγές στα όρια ηλικίας και τι εξετάζεταισ