Thumbnail
Θα αρθούν πλήρως οι περιορισμοί 

Μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2016 θα αρθούν τα capital controls, σύμφωνα με όσα είπε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης σε παρέμβασή του στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, η οποία συζητά το προσχέδιο του προϋπολογισμού του 2016.

Συγκεκριμένα ο Γ. Χουλιαράκης εκτίμησε ότι πριν το τέλος του δεύτερου τριμήνου του 2016 θα αρθούν πλήρως οι περιορισμοί που έχουν επιβληθεί στο χρηματοπιστωτικό σύστημα.

Σύμφωνα με το naftemporiki.gr, αναφερόμενος στο προσχέδιο του προϋπολογισμού για το 2016, ο κ. Χουλιαράκης έκανε λόγο για βελτιωμένα στοιχεία, όσον αφορά τόσο στην ύφεση όσο και στο πλεόνασμα. Αντί της προβλεπόμενης ύφεσης 2,3% για το 2015 η πρόβλεψη πλέον είναι 1,4%, ενώ αντί για 1,5% το 2016 η αναθεωρημένη πρόβλεψη θα είναι 1,3%, τόνισε.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αποκάλυψη alfavita.gr: «Τους πετούσε κλειδιά και τους έλεγε ζώα» – Καταγγελία για Διευθύντρια Λυκείου στην Αθήνα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

μαθητές στην εκκλησία
Θεολόγοι κατά ΣΥΡΙΖΑ: «Νόμιμη η ενημέρωση των μαθητών για τα λείψανα του Μ. Βασιλείου»
Οι Θεολόγοι εγκαλούν τον ΣΥΡΙΖΑ για άγνοια του Συντάγματος και των αποφάσεων του ΣτΕ, υπεραμυνόμενοι της «βιωματικής μάθησης»
Θεολόγοι κατά ΣΥΡΙΖΑ: «Νόμιμη η ενημέρωση των μαθητών για τα λείψανα του Μ. Βασιλείου»
ΠΑΜΑΚ
ΠΑΜΑΚ: Δωρεάν μαθήματα νοηματικής γλώσσας γκρεμίζουν τα "τείχη" της σιωπής
Πρωτοποριακή εθελοντική δράση στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας για την ουσιαστική ένταξη φοιτητών με αναπηρία ακοής
ΠΑΜΑΚ: Δωρεάν μαθήματα νοηματικής γλώσσας γκρεμίζουν τα "τείχη" της σιωπής