Ξεκινά η 48ωρη κακοκαιρία με καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους - Πότε θα βρέξει στην Αττική - Σε δύο ημέρες θα πέσει η βροχή ενός μήνα

Κοινωνία 0

Συμβολική κατάληψη του ΠΑΜΕ στο υπουργείο Εργασίας

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Συλλαλητήριο αύριο στην Oμόνοια

«το νέο πολυνομοσχέδιο που ψηφίζεται αύριο μαζί με το σημερινό πόρισμα της «επιτροπής σοφών», συντρίβει ότι έχει απομείνει από τον κοινωνικό χαρακτήρα της ασφάλισης», αναφέρει η ανακοίνωση του ΠΑΜΕ το οποίο προχώρησε σε συμβολική κατάληψη του υπουργείου Εργασίας.

«Την ίδια ώρα που χαρίζουν χρήμα και απαλλάσσουν από χρέη τους επιχειρηματικούς ομίλους, επιχειρούν να βάλουν ταφόπλακα στην κοινωνική ασφάλιση, να την μετατρέψουν σε ατομική υπόθεση του κάθε εργαζόμενου. Μας θέλουν στη δουλειά μέχρι τα βαθιά γεράματα, χωρίς συντάξεις, χωρίς προστασία στους χώρους δουλειάς, χωρίς πρόσβαση στην υγεία και την πρόνοια. Σπρώχνουν τους εργαζομένους στα νύχια των αρπαχτικών που αντιμετωπίζουν την ασφάλιση ως πεδίο κερδοφορίας, στα νύχια των ασφαλιστικών εταιρειών και στους επιχειρηματίες της υγείας», καταγγέλλει το ΠΑΜΕ.

Καλεί τέλος τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση έξω από το υπουργείο Εργασίας, αλλά και στο συλλαλητήριο που διοργανώνει αύριο στος 6.30 μ.μ. στην Ομόνοια.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

28η Οκτωβρίου: Τι ισχύει για τις απουσίες μαθητών σε γιορτή και παρέλαση

Σοφία Ζαχαράκη: «Διατηρούμε ανοιχτά σχολεία ακόμη και για δύο ή τρία παιδιά στην περιφέρεια»

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία