Thumbnail
«Ο διχασμός παραμονεύει»

«Ο διχασμός παραμονεύει, η διαδικασία (της εκλογής προέδρου στη Νέα Δημοκρατία) έχει εκφυλιστεί» αναφέρει μεταξύ άλλων σε γραπτή του δήλωση ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, μέσω της οποίας γνωστοποιεί ότι αποσύρεται από τη διεκδίκηση του προεδρικού χρίσματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στα δύσκολα ποτέ δεν λιγοψύχησα. Πάντα πρώτος, πάντα νικητής, πάντα ενωτικός. Έχοντας δίπλα μου το λαό που ποτέ δεν πρόδωσα και όχι κομματικούς ή οικονομικούς κηδεμόνες. 

»Τις τελευταίες ημέρες για μία ακόμη φορά έγινα μάρτυς ασφυκτικών πιέσεων και μεροληπτικών σε βάρος μου συμπεριφορών. Η διαδικασία από διάφορα ποικιλώνυμα κέντρα εκλογής Προέδρου εκφυλίστηκε, φτάνοντας στα όρια της γελοιότητας. Ο διχασμός παραμονεύει. Ανησυχώ. Θλίβομαι. 

»Με αίσθημα λοιπόν ευθύνης αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει ο τόπος αλλά και για την ανάγκη διαφύλαξης της ενότητας αναθεωρώ το ενδιαφέρον μου για την Προεδρία της Νέας Δημοκρατίας και εύχομαι στο νέο Πρόεδρο τον οποίο θα στηρίξω να ενώσει και να οδηγήσει την Παράταξη και την Πατρίδα μπροστά».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τέλος τα παλιά διπλώματα: Τι αλλάζει για όλους τους οδηγούς

Διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Το ΦΕΚ με τα νέα πτυχία που «ξεκλειδώνουν» 10.000 μόνιμες θέσεις

Πανελλαδικές: Τι «έπεσε» το 2025 - Όλα τα θέματα στα ΓΕΛ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

βιβλία
Τι σημαίνει "αποφράδα ημέρα" και ποια είναι η προέλευσή της
Οι παροιμίες και οι λαϊκές εκφράσεις λειτουργούν σαν μικρές συμπυκνωμένες ιστορίες σοφίας, μέσα από τις οποίες μεταδίδονται εμπειρίες, αξίες και...
Τι σημαίνει "αποφράδα ημέρα" και ποια είναι η προέλευσή της
παππόυς
Πόσο επηρεάζουν τα γονίδια τη μακροζωία;
Νέα επιστημονικά δεδομένα έρχονται να αναδείξουν ότι ο τρόπος ζωής, όσο σημαντικός κι αν είναι, δεν αποτελεί τον μοναδικό καθοριστικό παράγοντα.
Πόσο επηρεάζουν τα γονίδια τη μακροζωία;
Τηλεφωνικό κέντρο για την αναγνώριση των θυμάτων του ναυαγίου ανοιχτά της Πύλου
Εκατομμύρια άνθρωποι σε κίνδυνο εκτοπισμού τα επόμενα χρόνια
Σύμφωνα με πρόσφατη έκθεση του Danish Refugee Council, τουλάχιστον 4,2 εκατομμύρια άνθρωποι αναμένεται να εκτοπιστούν μέσα στα επόμενα δύο χρόνια.
Εκατομμύρια άνθρωποι σε κίνδυνο εκτοπισμού τα επόμενα χρόνια