Thumbnail
«Πριν από εμάς κάποιοι έδωσαν το αίμα τους»

Με σκληρή φρασεολογία απάντησε η κ. Κωνσταντοπούλου στα πλαίσια της συνέντευξης τύπου της Λαϊκής Ενότητας  στην ερώτηση για το αν εγκατέλειψαν την κυβέρνηση.

«Πριν από εμάς κάποιοι έδωσαν το αίμα τους . Από τους ανθρώπους που κάθονται σε αυτό το τραπέζι, κανείς δεν εγκατέλειψε, η λέξη αυτή δεν μας ταιριάζει. Είμαστε ομάδα. Κάποιοι εδώ καρατομήθηκαν. Το σύστημα Μαξίμου εγκατέλειψε τις αρχές και τις αξίες της αριστεράς. Έριξε την κυβέρνηση της αριστεράς. Η Νάντια Βαλαβάνη παραιτήθηκε για να μην εγκαταλείψει τις αξίες της. Υπερασπίστηκα τον κ. Τσίπρα περισσότερο απ' ότι υπερασπίστηκε ο ίδιος τον εαυτό του. Μέχρι που αποφάσισε να εγκαταλείψει τον ισχυρισμό ότι εκβιάστηκε και εμφάνισε εμάς σαν παιδιαρίζοντες και σουρεαλιστές», είπε.

Και συνέχισε, «Δεν κάνω το χατήρι στον Μεϊμαράκη για μια ανθοδέσμη να παραιτηθώ από όσα για τα οποία έχω δώσει αγώνα για να υπάρχει εντιμότητα στον δημόσιο και πολιτικό βίο. Ο κ. Καμμένος με συκοφαντεί. Υπήρξα η μόνη πρόεδρος που ασχολήθηκα με τις ποινικές δικογραφίες της Βουλής και δρομολόγησα επιτροπή για να τις εξετάσει, αλλά κάποιοι απέτρεψαν τα πλάνα μου αυτά».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ypaith1
Πανελλαδικές: Κατάταξη τμημάτων Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας στο Πεδίο Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών
Τι αλλάζει με απόφαση του υπουργού Παιδείας στην κατάταξη τμημάτων Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας στις Πανελλήνιες εξετάσεις
Πανελλαδικές: Κατάταξη τμημάτων Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας στο Πεδίο Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών