Thumbnail
«Πριν από εμάς κάποιοι έδωσαν το αίμα τους»

Με σκληρή φρασεολογία απάντησε η κ. Κωνσταντοπούλου στα πλαίσια της συνέντευξης τύπου της Λαϊκής Ενότητας  στην ερώτηση για το αν εγκατέλειψαν την κυβέρνηση.

«Πριν από εμάς κάποιοι έδωσαν το αίμα τους . Από τους ανθρώπους που κάθονται σε αυτό το τραπέζι, κανείς δεν εγκατέλειψε, η λέξη αυτή δεν μας ταιριάζει. Είμαστε ομάδα. Κάποιοι εδώ καρατομήθηκαν. Το σύστημα Μαξίμου εγκατέλειψε τις αρχές και τις αξίες της αριστεράς. Έριξε την κυβέρνηση της αριστεράς. Η Νάντια Βαλαβάνη παραιτήθηκε για να μην εγκαταλείψει τις αξίες της. Υπερασπίστηκα τον κ. Τσίπρα περισσότερο απ' ότι υπερασπίστηκε ο ίδιος τον εαυτό του. Μέχρι που αποφάσισε να εγκαταλείψει τον ισχυρισμό ότι εκβιάστηκε και εμφάνισε εμάς σαν παιδιαρίζοντες και σουρεαλιστές», είπε.

Και συνέχισε, «Δεν κάνω το χατήρι στον Μεϊμαράκη για μια ανθοδέσμη να παραιτηθώ από όσα για τα οποία έχω δώσει αγώνα για να υπάρχει εντιμότητα στον δημόσιο και πολιτικό βίο. Ο κ. Καμμένος με συκοφαντεί. Υπήρξα η μόνη πρόεδρος που ασχολήθηκα με τις ποινικές δικογραφίες της Βουλής και δρομολόγησα επιτροπή για να τις εξετάσει, αλλά κάποιοι απέτρεψαν τα πλάνα μου αυτά».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 29/04

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

autokinito
Θεσσαλονίκη: Άγριος ξυλοδαρμός 36χρονου γιατρού μπροστά στο παιδί του – Ταυτοποιήθηκαν πατέρας και γιος από την Αθήνα
Οργή για την ατιμωρησία – Το παιδί του θύματος ξυπνά κάθε βράδυ με εφιάλτες και φωνάζει «μπαμπά, μαμά»
Θεσσαλονίκη: Άγριος ξυλοδαρμός 36χρονου γιατρού μπροστά στο παιδί του – Ταυτοποιήθηκαν πατέρας και γιος από την Αθήνα
kne-logotypo-1200x700.jpg
Καταδίκη της επίθεσης από την ΚΝΕ: «Τραμπούκικη ενέργεια που εξυπηρετεί τον αποπροσανατολισμό»
«Η απάντηση θα δοθεί στις φοιτητικές εκλογές», τονίζει η οργάνωση
Καταδίκη της επίθεσης από την ΚΝΕ: «Τραμπούκικη ενέργεια που εξυπηρετεί τον αποπροσανατολισμό»