Thumbnail
Ασύμβατες έννοιες μνημόνιο και αριστερά 

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο γραμματέας της Κ.Ο της Λαϊκής Ενότητας Στάθης Λεουτσάκος, ο οποίος κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι καάργησε τον ΣΥΡΙΖΑ. 

«Μνημόνιο και Αριστερά είναι ασύμβατες έννοιες. Από αυτή την άποψη ο ΣΥΡΙΖΑ με τη σημερινή του μορφή δεν μπορεί να εκφράσει την μαχόμενη Αριστερά» είπε μιλώντας στον realfm Στάθης Λεουτσάκος στο ερώτημα αν θεωρεί τον ΣΥΡΙΖΑ αριστερό κόμμα ή όχι πια.

Πρόσθεσε δε πως «δεν χρησιμοποιώ την έννοια της διάσπασης. Με ευθύνη του προέδρου καταργήθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ όπως τον ξέραμε».

«Απαξίωσε τα όργανα και χωρίς απόφαση οργάνων ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε στροφή 180 μοιρών. Μία μικρή ομάδα στο Μαξίμου και στην κυβέρνηση οδήγησε στον σημερινό ΣΥΡΙΖΑ. Από αντιμνημονιακό κόμμα σε μνημονιακό. Υπό αυτές τις αλλαγές που έγιναν δεν μπορεί η Λαϊκή Ενότητα να συνεργαστεί με κανένα μνημονιακό κόμμα», κατέληξε.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 20/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

apple-books_foto_education.jpg
Λειτουργικές δαπάνες σχολείων - Καταγγελία εκπαιδευτικών: Ποιος Δήμος κωλυσιεργεί σκοπίμως;
Τι καταγγέλλει ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Κερατσινίου – Περάματος «Νίκος Πλουμπίδης» για την καθυστέρηση της κάλυψης λειτουργικών δαπανών των...
Λειτουργικές δαπάνες σχολείων - Καταγγελία εκπαιδευτικών: Ποιος Δήμος κωλυσιεργεί σκοπίμως;