Thumbnail
Βαριά θα είναι η καμπάνα για τον τραγουδιστή Νίκο Καρβέλα 

Βαριά θα είναι η καμπάνα για τον τραγουδιστή Νίκο Καρβέλα και τη σύζυγό του Αννίτα Πάνια μετά από την άρνησή τους να σταματήσουν σε αστυνομικό μπλόκο στις 12 Νοεμβρίου του 2008, όπου μετά ακολούθησε αστυνομική καταδίωξη.

Μετά από 7 χρόνια, το ζευγάρι που μετά την ακινητοποίησή του από τους 4 αστυνομικούς οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο και κατέθεσε μήνυση και αγωγή, όπως και οι αστυνομικοί, καλείται να πληρώσει 75 χιλιάδες ευρώ.

Η απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου, σύμφωνα με την espresso, βγήκε και το πρόστιμο που ανέρχεται στις 75 χιλιάδες ευρώ θα πληρωθεί ως εξής: 20.000 ευρώ για τους τρεις αστυνομικούς, 10.000 ευρώ για τον τέταρτο και 5.000 ευρώ για τη δικαστική δαπάνη.

Τότε, οι αστυνομικοί στις καταθέσεις τους δήλωσαν: «Η Αναστασία Πάνια έκαμψε προς τα πάνω επιδεικτικά το μεσαίο δάχτυλο του χεριού της», ενώ όσον αφορά στον συνθέτη συμπλήρωσαν: «Μας έλεγε ”Ζητήστε μας συγγνώμη όσο έχετε καιρό, είμαι ο Καρβέλας και θα το μετανιώσετε…. Άντε γ@μ@θείτε καραγκιόζηδες”».

Το ζευγάρι είχε υποστηρίξει ότι πίστεψε πως δεν ήταν πραγματικοί αστυνομικοί, αλλά τρομοκράτες!  

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

special education
Αλαλούμ και ανισότητες στις άδειες ανατροφής: Εκπαιδευτικοί ζητούν ενιαία εφαρμογή της νομοθεσίας
Αναπληρωτές εκπαιδευτικοί αδικούνται στις άδειες ανατροφής: Κλήση για πλήρη εξίσωση δικαιωμάτων
Αλαλούμ και ανισότητες στις άδειες ανατροφής: Εκπαιδευτικοί ζητούν ενιαία εφαρμογή της νομοθεσίας
mpampiniotis.jpg
Απαθανατίζω ή αποθανατίζω; Αϊ-Βασίλης ή Αη Βασίλης; Αποτίνω ή αποτίω φόρο τιμής; Ξέρετε ποιο είναι το σωστό;
Η σωστή χρήση της γλώσσας δεν είναι θέμα αυστηρότητας, αλλά κατανόησης.
Απαθανατίζω ή αποθανατίζω; Αϊ-Βασίλης ή Αη Βασίλης; Αποτίνω ή αποτίω φόρο τιμής; Ξέρετε ποιο είναι το σωστό;