Thumbnail
Απίστευτο!

Δεκάδες διαμαρτυρίες στο Candianews - Πολίτες καταγγέλλουν προσπάθεια εκφοβισμού κι αναρωτιούνται αν έχει υπηρεσία παρακολούθησής τους...

Μετά την προσπάθεια να τρομοκρατήσει το Candianews και τους ανθρώπους του με αφορμή την αποκάλυψη της υπόθεσης ανάληψης 1 εκατ. ευρώ από τράπεζα του Ηρακλείου από πολιτικό παράγοντα του Ηρακλείου (μάλιστα, χωρίς να υπάρξει αναφορά σε όνομα, έσπευσε, ως μη όφειλε, να διαψεύσει την υπόθεση!), ο βουλευτής Ηρακλείου της ΝΔ επιχειρεί να κάνει τώρα το ίδιο με πολίτες που ασχολήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.Έκπληκτοι πολίτες παραλαμβάνουν τις τελευταίες ώρες μηνύματα από τον Λευτέρη Αυγενάκη, επειδή τόλμησαν να ασχοληθούν με την υπόθεση αυτή ή να σχολιάσουν στο facebook!

Ήδη πολλοί φίλοι έχουν απευθυνθεί κι έχουν καταγγείλει αυτή την προσπάθεια στο Candianews, θεωρώντας ότι είναι μια προσπάθεια να τους τρομοκρατήσει, παρά το γεγονός ότι η συζήτηση δεν αφορούσε εκείνον η συζήτηση. Γι αυτό ακριβώς το λόγο εκφράζουν την απορία, για ποιο λόγο ο κ. Αυγενάκης παίρνει θέση, στέλνοντάς τους μηνύματα.

Ο βουλευτής, όπως διαπιστώσαμε, στέλνει πανομοιότυπο μήνυμα σε εκατοντάδες πολίτες, με "ευγένεια", αλλά με σαφήνεια τούς δίνει να καταλάβουν...

Μερικοί φίλοι εκφράζουν παράλληλα την απορία, αν παρακολουθούνται από κάποια σχετική υπηρεσία του κ Αυγενάκη, η οποία εντοπίζει τί γράφουν και τους στέλνει στη συνέχεια το μήνυμα...

Διαβάστε τί αναφέρει το μήνυμα:

"Διάβασα ότι έχεις ασχοληθεί κ σχολιάσει το θέμα που προέκυψε προσφάτως .."μεταφορά 1 εκ. από εν ενεργεία πολιτικό στο εξωτερικό..κλπ ".
Επειδή καμία σχέση δεν έχω με την υπόθεση, επειδή ουδέποτε έβγαλα ούτε μισό ευρώ στο εξωτερικό (ούτε τώρα που είναι κλειστές οι τράπεζες, ούτε παλιότερα, ούτε για προσωπικούς ούτε για επαγγελματικούς λόγους), ζήτησα από την Εισαγγελία Ηρακλείου να αναζητήσει στοιχεία και παραδειγματικά να τιμωρηθεί ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ έχει κάνει το οποιοδήποτε παράπτωμα.
Δεν νομίζω να διαφωνείς ότι όποιος έχει παρανομήσει να τιμωρηθεί, σωστά;
Σε καμία περίπτωση όμως δεν πρέπει να βγαίνουν αυθαίρετα συμπεράσματα και να σπιλώνονται ονόματα και οικογένειες και για αυτό είμαι επίσης βέβαιος ότι συμφωνείς.

Παραμένω στη διάθεση σου για ότι επιπλέον θελήσεις να μάθεις και μπορώ να βοηθήσω.

Για επιπλέον πληροφόρηση σου αποστέλλω τις παρεμβάσεις και τις δημόσιες ανακοινώσεις σχετικά με το θέμα για τη πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Σε ευχαριστώ για το χρόνο σου, αναμένω την δική σου άποψη.
Λευτέρης"

 

Πηγή: Candianews.gr

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα