Thumbnail
Ρόμπιν Γουίλιαμς

Η παρακαταθήκη του Ρόμπιν Γουίλιαμς μάς κάνει, σχεδόν ένα χρόνο μετά το θάνατό του, να μιλάμε ακόμα για νέες ερμηνείες του, για διαστάσεις του ταλέντου του που εξακολουθούν να διευρύνονται, για δουλειές του που περιμένουμε να δούμε και μας εκπλήσσουν υπέροχα κάθε λίγους μήνες. Το τρέιλερ της τελευταίας δραματικής ταινίας όπου ο Ρόμπιν Γουίλιαμς πρωταγωνίστησε, του «Boulevard», είναι εδώ και, κατά τις αμερικανικές κριτικές, κρύβει μέσα του έναν από τους ωραιότερους ρόλους του.

Το «Boulevard» του Ντίτο Μοντίλ («A Guide to Recognizing Your Saints»), έκανε την πρεμιέρα του τον Απρίλιο του 2014 στο Φεστιβάλ της Τραϊμπέκα. Ο Ρόμπιν Γουίλιαμς υποδύεται τον Νόλαν Μακ, έναν άντρα που δουλεύει στην ίδια τράπεζα για 26 χρόνια, όταν η συνάντησή του με έναν gay νεαρό hustler θα τον κάνει να αλλάξει ολόκληρη την κοσμοθεωρία του, να επανεξετάσει το γάμο του και τη σεξουαλική του ταυτότητα. Το «Boulevard» βγαίνει τον Ιούλιο στις αμερικάνικες αίθουσες (εξ ου και το τρέιλερ) και παραμένει άγνωστο αν θα βγει ποτέ στις ελληνικές. Αυτή δεν είναι η τελευταία μας συνάντηση με τον Ρόμπιν Γουίλιαμς, μια και θ' ακούσουμε, πιθανότατα απολαυστικά, τη φωνή του στο «Absolutely Anything» του Monty Python Τέρι Τζόουνς που θα είναι έτοιμο τον ερχόμενο Μάιο. Δείτε παρακάτω το τρέιλερ του «Boulevard».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

εκαβ
Τραγωδία στη Σκιάθο: Νεκρός σε τροχαίο 17χρονος οδηγός μηχανής
Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην περιοχή της Μεγάλης Αμμου όταν από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ο 17χρονος έχασε τον έλεγχο της μηχανής του και...
Τραγωδία στη Σκιάθο: Νεκρός σε τροχαίο 17χρονος οδηγός μηχανής