Δεν δεχόμαστε τελεσίγραφα και δεν υποκύπτουμε σε εκβιασμούς διεμήνυσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης κατά την διάρκεια ομιλίας τους λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της πενταμερούς στο Βερολίνο.
Στα πλαίσια εκδήλωσης της Ευρωομάδας της Αριστεράς που διεξάγεται στην Αθήνα ο κ. Δραγασάκης είπε ότι «το ρίσκο του εγχειρήματός μας είμαστε έτοιμοι και το αναλαμβάνουμε. Δεν πρόκειται να καταστούμε “μεταλλαγμένη αριστερά”».
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης τόνισε ότι η συμφωνία πρέπει να έχει «σαφή οδικό χαρακτήρα για τη διασφάλιση της βιωσιμότητας του χρέους» αλλά και «χαμηλά πρωτογενή πλεονάσματα, κάτω από το 1% για το 2015 και από το 1,5% για το 2016».
«Ως κυβέρνηση έχουμε γραπτά διατυπωμένες προτάσεις για όσα ζητήματα έχουν τεθεί στην ατζέντα των διαπραγματεύσεων» συμπλήρωσε ο κ. Δραγασάκης υπογραμμίζοντας ότι «η λαϊκή εντολή ήταν σαφής για δίκαιη και βιώσιμη ανάπτυξη εντός του ευρώ με εγκατάλειψη της εποχής των μνημονίων»
«Οι μεταρρυθμίσεις που επιδιώκουμε και θα εφαρμόσουμε θα αποκαθιστούν τις αδικίες και τις ανισότητες που έχουν ριζώσει στην Ελλάδα» συμπλήρωσε ο κ. Δραγασάκης.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/8
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ