Μόνο η εφημερίδα Espresso (respect!) θα μπορούσε να συνδέσει μία πορνοστάρ, τα Εξάρχεια και τον Γιάνη Βαρουφάκη.
Μόνο η Espresso! Γιατί διαθέτει δημοσιογραφικά αντανακλαστικά. Θα σηκωθεί ο Πούλιτζερ από τον τάφο να δώσει ο ίδιος το βραβείο.
Η είδηση ήταν απλή: η Stoya, αυτή η... διεθνούς φήμης πορνοστάρ βρέθηκε στην Ελλάδα για επαγγελματικές υποχρεώσεις (sic) οπότε πέρασε και μία βόλτα, για ρακές, από τα Εξάρχεια. Το έγραψε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.
Το πήρε λοιπόν η Espresso, άλλαξε τα... Εξάρχεια με τα... στέκια του Βαρουφάκη και ιδού το πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ. Προσκυνώ.
Η εφημερίδα επικοινώνησε όπως γράφει και με τον Δημήτρη Σειρηνάκη (τον γνωστό παραγωγό ελληνικών ταινιών του... είδους - βλέπε Τζούλια) μήπως και στήνεται κάποια συνεργασία αλλά ο ο ίδιος το αρνήθηκε.
Αυτή είναι δημοσιογραφία: μακάρια τα ΜΜΕ...
Πηγή: Δημήτρης Κανελλόπουλος - Εφημερίδα των Συντακτών
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Η ύλη για 47.000 υποψήφιους ως 28/5 με τις λύσεις
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 28/05
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ