Thumbnail
Δριμεία επίθεση κατά της οργανωμένης εκστρατείας παραπληροφόρησης

Δριμεία επίθεση κατά της οργανωμένης εκστρατείας παραπληροφόρησης και λάσπης  που πραγματοποιείται από τους τηλεοπτικούς σταθμούς και τα υπόλοιπα ΜΜΕ τις τελευταίες ημέρες, εξαπέλυσε η πρόεδρος της βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Η κ. Κωνσταντοπούλου ανέφερε σε δηλώσεις της ότι η χθεσινή της κίνηση έγινε για να «αποκατασταθεί η εικόνα του κοινοβουλίου» απέναντι στους πολίτες που διαμαρτύρονται, απαντώντας στις επιθέσεις που δέχτηκε από τα Μέσα Ενημέρωσης για το συγκεκριμένο γεγονός.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Ζήτησα να αποκατασταθεί η εικόνα του κοινοβουλίου που δεν είναι ένα κοινοβούλιο εχθρικό προς τους πολίτες ακόμα και όταν οι πολίτες διαμαρτύρονται. Θα περίμενα λοιπόν αυτά τα θέματα να είναι που αναδεικνύονται δηλαδή τα δίκαια αιτήματα των πολιτών και οι προσπάθειες των αρμοδίων υπουργών να αντιμετωπίσουν μια κατάσταση που δημιούργησαν τα μνημόνια και όχι να αποπροσανατολίζεται η συζήτηση και όχι να δημιουργούνται εντυπώσεις μιε μια άνευ προηγουμένου εκστρατεία παραπληροφόρησης που οργανώνουν εκείνα τα ΜΜΕ που εχουν επωφεληθεί και έχουν οργιωδώς στην πραγματικότητα ωφεληθεί από μια χαριστική πολιτική των μνημονιακών περιόδων την ώρα που δεν είχαν οι καρκινοπαθείς φάρμακα, την ώρα που δεν υπήρχαν φάρμακα στα νοσοκομεία κάποιοι τηλεοπτικοί σταθμοί δεν πλήρωναν τις φορολογικές τους υποχρεώσεις».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 20/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

teacher-daskalos
Εκπαιδευτικοί (μόνιμοι και αναπληρωτές): Πότε θα πιστωθεί η μισθοδοσία στους λογαριασμούς τους
Η μισθοδοσία των αναπληρωτών εκπαιδευτικών πραγματοποιείται από την Ενιαία Αρχή Πληρωμών (ΕΑΠ) για το σύνολο των εκπαιδευτικών σε σταθερή ημερομηνία...
Εκπαιδευτικοί (μόνιμοι και αναπληρωτές): Πότε θα πιστωθεί η μισθοδοσία στους λογαριασμούς τους
Άνοια
Οι διατροφολόγοι μίλησαν: Αυτή είναι η νο1 τροφή για να μειώσετε τον κίνδυνο άνοιας
Η Νο1 τροφή που πρέπει να περιορίσετε για να μειώσετε τον κίνδυνο άνοιας, σύμφωνα με τους διατροφολόγους
Οι διατροφολόγοι μίλησαν: Αυτή είναι η νο1 τροφή για να μειώσετε τον κίνδυνο άνοιας