Thumbnail
"Ο μεγαλύτερος εχθρός για την Ευρώπη είναι οι ακραίες φιλελεύθερες απόψεις"

Το ενδεχόμενο της προσφυγής στο λαό έβαλε ο υπουργός Εργασίας Πάνος Σκουρλέτης, στην περίπτωση που δεν γεφυρωθούν οι διαφορές ανάμεσα στην κυβέρνηση και τους δανειστές.

Με δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ τόνισε ότι υπάρχουν και άλλα σχέδια της κυβέρνησης αν οι Δήμοι δεν δώσουν τα χρήματα από τα αποθεματικά, ενώ τόνισε ότι αν υπάρξει αδιέξοδο θα σκεφτούν την προσφυγή στον λαό μέσω δημοψηφίσματος ή νέων εκλογών.

«Η συζήτηση για τα νούμερα και την προσαρμογή, έχουν σχετική σημασία. Για κάποιους ο πυρήνας είναι ιδεολογικός και πολιτικός. Ο μεγαλύτερος εχθρός για την Ευρώπη είναι οι ακραίες φιλελεύθερες απόψεις. Μπορεί μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ να συνεχίσει το καθεστώς με τον εργαζόμενο να ζει στην ανασφάλεια; Δεν γίνεται δεκτή η κριτική περί μονομερών ενεργειών. Είμαστε ειλικρινής κυβέρνηση. Δεν προσπαθούμε να συγκαλύψουμε κάτι, όπως έκαναν προηγούμενες κυβερνήσεις. Η κατάσταση είναι κρίσιμη και οριακή. Ο λαός μας ψήφισε για μια συγκεκριμένη κατεύθυνση. Βρισκόμαστε σε κρίσιμες καταστάσεις για αυτό και οι πράξεις νομοθετικού περιεχομένου. Δεν είναι κανόνας, όπως γινόταν πριν. Ο χρόνος δεν είναι άπειρος, εξαντλείται. Το πρόγραμμα γέφυρα τελειώνει, βρίσκεται προς το τέλος του. Οποιοσδήποτε συμβιβασμός, θα έχει στοιχεία που λέγαμε προεκλογικά. Αν δεν πάρουμε τα χρήματα από Δήμους, θα ενεργοποιηθούν άλλα σχέδια για να μπορέσει η χώρα να επιβιώσει. Αν φτάσουμε σε αδιέξοδο θα σκεφτούμε την προσφυγή στο λαό» ανέφερε  μεταξύ άλλων ο κ.Σκουρλέτης.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency χωρίς προφορικά, χωρίς έκθεση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Υπουργείο Παιδείας
Πολλαπλό βιβλίο: Νέα παράταση της προθεσμίας υποβολής προτάσεων για την ένταξη στο Μητρώο Δ.Β.
Νέα παράταση προθεσμίας συγγραφής των βιβλίων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, του Γυμνασίου και της Α ́ τάξης του Γενικού Λυκείου (Η απόφαση)
Πολλαπλό βιβλίο: Νέα παράταση της προθεσμίας υποβολής προτάσεων για την ένταξη στο Μητρώο Δ.Β.
panelladikes_02
Κίνδυνος για την διεξαγωγή των πανελλαδικών στην Θεσπρωτία
Κίνδυνος για την ομαλή διεξαγωγή των Πανελλαδικών Εξετάσεων στην Π.Ε. Θεσπρωτίας λόγω αδυναμίας κάλυψης των λειτουργικών δαπανών από την αιρετή...
Κίνδυνος για την διεξαγωγή των πανελλαδικών στην Θεσπρωτία