Μη κρατικά πανεπιστήμια: Θετική εισήγηση της ΕΘΑΑΕ για τα πρώτα 5 παραρτήματα στην Ελλάδα

Κοινωνία 0

Μαρτυρία-σοκ: ”Δεν ήταν μόνη της στο Βενζινάδικο η Ζωή Κωνσταντοπούλου”

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Του Χάρη Ζάβαλου

Γυρνώντας σήμερα το πρωί από τις Ελβετικές Άλπεις όπου είχα πάει να εορτάσω τον ερχομό του Κυρίου, έκανα μια παράκαμψη από την Αιδηψό να κάνω μια βουτιά για τα ρευματικά μου.

Σταμάτησα λοιπόν να βάλω μπετζινα έξω απο την πόλη όπου κ εχω να καταγγείλω οτι πέτυχα την κυρία Κωνσταντοπουλου να γρονθοκοπεί τον υπάλληλο του πρατηρίου ουρλιάζοντας του “ΑΝ@@ Γ@@@@ΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΓΡΥΛΟΣ ΣΟΥ”.

Μαζί της ήταν κ ο Ρώσος πρόεδρος Βλαδίμηρος Πούτιν ο οποίος καβαλα σε μια πολική αρκούδα περιέλουζε τον άτυχο υπάλληλο με φυσικό αέριο Γκαζπρομ οσο 3000 τζιχαντιστες αποκεφάλιζαν τους κατοίκους της Αιδηψού προς ένδειξη διαμαρτυρίας για την απαράδεκτη συμπεριφορά των εστιατόρων στο γραφικό αυτό χωριό όπου αρνούνται να κόψουν απόδειξη κ για αυτό το λόγο χρεοκοπήσαμε ως χώρα.

Τα χω όλα γραμμένα σε βίντεο στο κινητό αλλά τα σβησα γιατί δεν χώραγαν κάτι τσόντες που θελα να κατεβάσω.

Το ειρωνικό - χιουμοριστικό άρθρο αναδημοσιεύτηκε από το Νόστιμον ήμαρ

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Αναπληρωτές εκπαιδευτικοί: Πότε πληρώνονται ο τελευταίος μισθός και η αποζημίωση άδειας

Τι σημαίνει η λέξη «μώμος»;

Ανοιχτή επιστολή  προς τον ανώνυμο βαθμολογητή των Πανελλαδικών Εξετάσεων...

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία