Thumbnail
Νεκρός ο οδηγός του αυτοκινήτου που συγκρούστηκε το ταξί των διεθνών ποδοσφαιριστών οι οποίοι βγήκαν σώοι

Οι τρεις Έλληνες παίκτες δεν ακολούθησαν την υπόλοιπη αποστολή στην Αθήνα (ενδεχομένως για να μεταβούν απευθείας στην Ιταλία, όπου και αγωνίζονται), ωστόσο το ταξί στο οποίο επέβαιναν τράκαρε. 

Υπενθυμίζεται ότι η Εθνική ομάδα βρίσκονταν στην Ουγγαρία για αγώνα στο πλαίσιο των προκριματικών του EURO 2016, o οποίος έγινε, χθες, Κυριακή και έληξε ισόπαλος 0-0.

Η ενημέρωση από την ΕΠΟ, αναφέρει: «Οι διεθνείς ποδοσφαιριστές Φετφατζίδης, Μόρας και Ταχτσίδης ενεπλάκησαν σε τροχαίο στη Βουδαπέστη, καθ' οδόν προς το αεροδρόμιο της πόλης προκειμένου να επιβιβαστούν σε προγραμματισμένη πτήση και να επιστρέψουν στην Ιταλία. 

 

 

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μήνυση Διευθυντή σε 4 εκπαιδευτικούς: Το σχολείο μπροστά σε ένα επικίνδυνο μονοπάτι!

Επίδομα 300 ευρώ: Διευρύνονται οι δικαιούχοι – Πότε πληρώνεται και ποιοι το λαμβάνουν

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα