Το ενδεχόμενο να υπάρξει πρόταση μομφής από πλευράς Νέας Δημοκρατίας σε βάρος της Ζωής Κωνσταντοπούλου, άφησε να εννοηθεί ο Μάκης Βορίδης.
Ο βουλευτής της ΝΔ μιλώντας στα «Παραπολιτικά» είπε χαρακτηριστικά: «δεν ρωτάει κανέναν και παίρνει μόνη της αποφάσεις» και σημείωσε χαρακτηριστικά πως χθες «έγινε μια σφαγή γιατί η πρόεδρος αποφάσισε να καταστήσει ρυθμιστικό παίκτη τη Χρυσή Αυγή».
Ο κ. Βορίδης εκτίμησε πως η κυβέρνηση αποδομείται δύο μήνες μετά την εκλογή της ενώ κληθείς να σχολιάσει σενάρια περί οικουμενικής κυβέρνησης είπε πως «αυτό προϋποθέτει την πολιτική κατάρρευση της κυβέρνησης».
Άσκησε τέλος σκληρή κριτική στον πρωθυπουργό λέγοντας πως εκτίθεται με αφορμή την καταγγελία του περί της εργαλειοθήκης του ΟΟΣΑ για την οποία είπε στη Βουλή πως επρόκειτο «για εφεύρημα της κυβέρνησης Σαμαρά που έβαλε υποκλέπτοντας τη σφραγίδα του Οργανισμού για να περάσει ρυθμίσεις που ευνοούσαν συγκεκριμένα οικονομικά συμφέροντα».
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 12/9
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ