Για τέταρτη μέρα συνεχίζεται η κατάληψη του κτιρίου της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών από ομάδα αντιεξουσιαστών, ενώ η πρυτανεία του Ιδρύματος επισημαίνει ότι οι προσπάθειες που έχουν καταβληθεί έως σήμερα σε συνεργασία με τους κοσμήτορες της Νομικής και της Σχολής Πολιτικών για να αποχωρήσουν οι καταληψίες έχουν αποβεί άκαρπες.
«Παρά τις επίμονες και συνεχείς ενέργειες προς πάσα κατεύθυνση, των κοσμητόρων της Νομικής Σχολής και της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών σε συνεργασία με τις Πρυτανικές Αρχές, δεν κατέστη εφικτή μέχρι σήμερα η αποχώρηση των καταληψιών. Οι ενέργειες αυτές συνεχίζονται. Ήδη λαμβάνεται κάθε μέριμνα από τους κοσμήτορες και τις Πρυτανικές Αρχές για τη συνέχιση και την ολοκλήρωση του διδακτικού έργου» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.
Παράλληλα, οι καταληψίες ζητούν μεταξύ άλλων την απελευθέρωση κρατουμένων για τρομοκρατία και την κατάργηση των φυλακών τύπου Γ', ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη αυτεπάγγελτη παρέμβαση της εισαγγελίας Αθηνών.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 12/9
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ