Υπουργείο Παιδείας: Νέο σχέδιο για τη στέγαση εκπαιδευτικών σε νησιά και ορεινές περιοχές

Κοινωνία 0

Πέθανε ο δημοσιογράφος Γιώργος Ζερβός

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Σε ηλικία 57 ετών

«Έφυγε» από τη ζωή, αιφνιδίως το μεσημέρι της Τρίτης, ο δημοσιογράφος Γιώργος Ζερβός από έμφραγμα του μυοκαρδίου, σε ηλικία 57 ετών.

Ο Γιώργος Ζερβός γεννήθηκε στην Αθήνα το 1958. Σε πολύ νεαρή ηλικία, 17 μόλις ετών, εξέδωσε μηνιαία τοπική εφημερίδα, η οποία αποτέλεσε και το «μεγάλο σχολείο του», όπως ο ίδιος είχε δηλώσει. Την επαγγελματική του σταδιοδρομία άρχισε το 1981 στην εφημερίδα «Ελεύθερη Ώρα». Στη συνέχεια, εργάστηκε στις εφημερίδες «Ελεύθερος Τύπος», «Ακρόπολις» και από το 1989 στην εφημερίδα «Ελεύθερος», στην αρχή ως συντάκτης ύλης και στη συνέχεια ως αρχισυντάκτης και διευθυντής σύνταξης μέχρι τη λήξη της έκδοσης το 2011. Διετέλεσε, επίσης, διευθυντής σύνταξης της εβδομαδιαίας εκκλησιαστικής εφημερίδας «Ορθόδοξος Τύπος».

Από το 1993 ήταν σχολιαστής-αναλυτής στον τηλεοπτικό σταθμό «BLUE SKY» και διατηρούσε την καθημερινή ενημερωτική εκπομπή «Ραντεβού με την Επικαιρότητα».

Η κηδεία του Γιώργου Ζερβού θα γίνει την Παρασκευή, 20 Φεβρουαρίου 2015, στις 14.30 μ.μ., στην Ιερά Μονή Παναγίας Άξιον Εστί στη Βαρυμπόμπη.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Οι Πανελλαδικές δεν είναι το τέλος του δρόμου

Πριν πεις «βολεμένος» εκπαιδευτικός, δοκίμασε αρχικά να ζήσεις σαν αναπληρωτής

Επίδομα ανεργίας ΔΥΠΑ: Πόσα ένσημα χρειάζονται για να μπείτε στο ταμείο

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία