Thumbnail
Ανοιχτή πρόσκληση Ρένας Δούρου στον πρώην υπάλληλο της HSBC

Πρόθυμος αν τον καλέσει η ελληνική κυβέρνηση να έρθει και να τη βοηθήσει να ανακαλύψει όλη τη λίστα με όσους "έκρυψαν" χρήματα στην HSBC και αποδυνάμωσαν την ελληνική οικονομία εμφανίστηκε ο Ερβέ Φαλτσιανί.

Μιλώντας στην εκπομπή "360 μοίρες" και τη Σοφία Παπαιωάννου, ο Ερβέ Φαλτσιανί αποκάλυψε το μυστικό με το οποίο μπόρεσε να αποσπάσει τα στοιχεία της λίστας Λαγκάρντ από τα αρχεία της Τράπεζας στη Γενεύη και προσφέρθηκε αν τον καλέσει η νέα κυβέρνηση να έρθει και να την βοηθήσει να ανακαλύψει όχι το 1% αλλά το 100% των προσώπων και των ποσών που φυγαδεύτηκαν συνολικά στην ελβετική Τράπεζα.

Να σημειωθεί ότι ο Ερβέ Φαλτσιανί ήδη συνεργάζεται με τους Podemos για τη δημιουργία ενός συστήματος ελέγχου της φοροδιαφυγής και της φυγάδευσης ποσών σε Τράπεζες του εξωτερικού.

Στο πλαίσιο μάλιστα αυτής της δήλωσης, η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, ανέβασε ένα Tweet με το οποίο καλεί τη νέα ελληνική κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να προσκαλέσουν τον Ερβέ Φαλτσιανί στην Ελλάδα να συνεργαστεί με την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. προκειμένου να βρεθεί το σύνολο των προσώπων και των καταθέσεων που έχουν φυγαδευτεί στο εξωτερικό.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα