Thumbnail
Συντάκτης: Δημήτρης Κανελλόπουλος

Βαρυσήμαντες δηλώσεις για τον Νίκο Ρωμανό έκαναν ο Θοδωρής Αθερίδης και η Σμαράγδα Καρύδη. Ο πρώτος, συνεργάτης του Νίκου Μαστοράκη στην εκπομπή «Αργά», κράτησε ίσες... αποστάσεις από τις (ποιες;) δύο πλευρές. «Και οι δύο πλευρές ζητάνε μια ανθρωποθυσία. Με τον ίδιο αδηφάγο τρόπο του καταναλωτισμού (όπως καταναλώνουμε προγράμματα και ειδήσεις στην τηλεόραση)» είπε, «Θέλουν να τον καταπιούν και οι μεν και οι δε. Τον θέλουν νεκρό. Το καταλαβαίνεις αυτό το πράγμα; Είναι τρομακτικό». Προχώρησε δε, σε... ψυχολογική ανάλυση του Νίκου Ρωμανού: «Κανένας μα κανένας δεν αντιμετώπισε τον Ρωμανό σαν ένα 20χρονο παιδί, το οποίο φωνάζει "είμαι μόνος μου, είμαι μόνος μου"…Και του επαληθεύουν τη μοναξιά».

Η Σμαράγδα Καρύδη το πήγε αλλού, στον... έρωτα. «Βέβαια, αν δεν ικανοποιηθεί το αίτημά του, αυτό που θα ήθελα ιδανικά να γίνει είναι να φάει, όχι να γίνει ήρωας και να πεθάνει. Γιατί είναι ένα παιδί, παντρεμένο, ερωτευμένο, έχει όλη του τη ζωή μπροστά του».  

Διέφυγε από τους δύο ηθοποιούς το βασικότερο βέβαια. Ο λόγος για τον οποίον ο Νίκος Ρωμανός βρίσκεται σε απεργία πείνας. Ούτε γιατί είναι... ερωτευμένος, ούτε γιατί νιώθει... μόνος του.

Πηγή: efsyn.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα