Thumbnail
Τι αναφέρει η τροπολογία

Όπως αναφέρειτο άρθρο 4 στην αιτιολογική έκθεση, η Ελλάδα συμμετέχει σε πολλούς Διεθνείς Οργανισμούς οιοποίοι σοτυς καταστατικούς τους σκοπούς έχουν και την παροχή εκπαίδευσης αναπτύσσοντας εκπαιδευτικές δράσεις στο πλαίσιο των οποίων εκδίδουν τίτλους σπουδών ανώτατης εκπαίδευσης. Παραδείγματα τέτοιων τίτλων σπουδών αποτελούν αυτοίπου χορηγούνται μεταξύ άλλων από α) το "Πανεπιστήμιο Ηνωμένων Εθνών (UNU) του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) στο Τόκυο β) το "Πανεπιστήμιο Ηνωμένων Εθνών για την Ειρήνη (UPEACE) στην Κόστα Ρίκα, το οποίο χορηγεί μεταπτυχιακά και διδακτορικά διπλώματα σεθεματικές ενότηες που σχετίζονται με τη διεθνή ειρήνη και ασφάλεια γ) το "ΕυρωπαϊΚΌ Πανεπιστήμιο Ινστιτούτο Φλωρεντίας" (ΕΠΙΦ - ΕUI) το οποίο χορηγεί μεταπτυχιακά και διδακτορικά διπλώματα

Όπως αναφέρει το άρθρο 3 για την ισοτιμία τίτλων σπουδών ανώτατης Εκπαίδευσης: 

8. Οι τίτλοι σπουδών ανώτατης εκπαίδευσης διεθνών οργανισμών στους οποίους μετέχει η Ελληνική Δημοκρατία, είναι ισότιμοιπρος τους τίτλους σπουδών των ελληνικών δημοσίων ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων εφαρμοζόμενων αναλογικά των παραγράφων 2 έως 7 του παρόντος"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 11/10

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ψωμί - Ακρίβεια
Η ψυχή του αυθεντικού ψωμιού και η τέχνη πίσω από τη φυσική ζύμωση
Το προζύμι είναι κάτι περισσότερο από ένα υλικό, είναι μια ζωντανή παράδοση που συνδέει τις αρχαίες κουζίνες με τη σύγχρονη αρτοποιία.
Η ψυχή του αυθεντικού ψωμιού και η τέχνη πίσω από τη φυσική ζύμωση
καφές
Τα πιο συχνά λάθη που καταστρέφουν τη γεύση του καφέ σας
Ο καφές είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ροφήματα παγκοσμίως και η σωστή του γεύση εξαρτάται όχι μόνο από την ποιότητα, αλλά και από τον τρόπο που τον...
Τα πιο συχνά λάθη που καταστρέφουν τη γεύση του καφέ σας
ayga_0.jpg
Πού είναι σωστό να φυλάμε τα αυγά μας για μέγιστη φρεσκάδα
Αν και η απάντηση μοιάζει απλή, στην πραγματικότητα διαφέρει ανάλογα με τη χώρα, τις συνθήκες συντήρησης και τον τρόπο επεξεργασίας τους.
Πού είναι σωστό να φυλάμε τα αυγά μας για μέγιστη φρεσκάδα