Thumbnail
Γράφει ο Παναγιώτης Κάτσικας

Ο Θάνος Τζήμερος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, επιτέθηκε στη Νέα Περιφεριάρχη Αττικής Ρένα Δούρου με αφορμή τον πολιτικό όρκο της τελευταίας, τον οποίο τον χαρακτηρίζει "Όρκο δικής της Επινοήσης". «Η πολιτική του  “κάνω ό,τι γουστάρω”  ξεκίνησε. Η Δούρου ορκίστηκε σε όρκο δικής της επινόησης, που περιείχε πίστη στο Σύνταγμα αλλά όχι και στους νόμους» ανέφερε ο κ.Τζήμερος.

Χυδαία επίθεση έκανε και στην εκλεγμένη περιφερειακή σύμβουλο Δέσποινα Κουτσούμπα. Συγκεκριμένα ανέφερε πως:  «ένα περίεργο, απροσδιόριστο ον από τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ ορκίστηκε σε κάτι ακατάληπτα και σήκωσε και τη γροθιά όπως οι μαύροι πάνθηρες, ενώ ο Παφίλης ορκίστηκε να υπερασπίζει τα λαϊκά συμφέροντα. Τίποτε άλλο».

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Δημιουργούμε Μαζί», κατέληξε πως η παράταξή του θα κάνει προσφυγή κατά του κύρους της ορκωμοσίας.

https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/v/t1.0-9/10565203_935319429817549_6518892741170031636_n.jpg?oh=ccc4c328cc4c7b59a5a6827a64efe43c&oe=54709AFD

Είναι αλήθεια πως ο εκπρόσωπος της "κοινωνικής ακροδεξιάς" δεν μας εκπλήσσει.

Θυμόμαστε το Σεπτέμβριο του 2012 που μέσω της σελίδας του στο twitter μιλούσε για "μωαμεθάνιο και παλληκάρια του Αλλάχ" ενώ έλεγε πως "Οι σκοταδιστές έχουν ροπή στην "παραλλαγή": "Αυγή" ο ΤΣΙΡΙΖΑ, "Χρυσή Αυγή" οι φουσκωτοί... Μας βλέπω ή με μελανιές ή με κακόηθες μελάνωμα",
 


Θυμόμαστε τον Μάρτιο του 2013 που πάλι στο twitter έγραψε για τα παιδιά που σκοτώθηκαν από το μαγκάλι πως "κανένας δεν τους δίδαξε τις ιδιότητές του μονοξειδίου του άνθρακα"



Θυμόμαστε τον Οκτώβριο του 2013 που ανοιχτά εξομείωνε με το άρθρο του  «Φόνοι και κρεματόρια οι αξίες τους» την Χρυσή Αυγή και τον κομμουνισμό, προσπαθώντας να στείλει ένα μήνυμα στην κυβέρνηση, ότι και αυτός βάζει το λιθαράκι του στην καλλιέργεια του κλίματος πόλωσης και της θεωρίας των δύο άκρων.

Θυμόμαστε το πάθος του, τον Αύγουστο του 2013, να ακολουθήσει τις δηλώσεις Διβάνη και να αναφωνήσει " Δεν ξέρω πως φέρθηκε ο ελεγκτής Δεν ήμουν εκεί. Δεν ξέρω αν ο 18χρονος ήταν φτωχός, ήταν τζαμπατζής, ήταν τσαμπουκάς ή ήταν υπερβολικά ευαίσθητος και δεν άντεξε τον διασυρμό, έστω και στιγμιαίο. Ξέρω ότι το θέμα δεν προσφέρεται για καμιά ανάλυση, για καμιά φτηνή πολιτική σπέκουλα.

Ξέρω ότι ένας ελεγκτής είναι για να ελέγχει. Ξέρω ότι όταν κάποιος δεν έχει πληρώσει εισιτήριο, ο ελεγκτής έχει καθήκον να του επιβάλει πρόστιμο. Ξέρω ότι αν δεν έχει να πληρώσει το πρόστιμο ο ελεγκτής είναι υποχρεωμένος να κάνει όσα ο νόμος προβλέπει, αλλιώς θα τον κατηγορήσουν οι άλλοι επιβάτες ότι τα "βρήκε" με τον παράνομο. Ξέρω ότι ένα παλληκαράκι 18 ετών μπορεί να πάρει μια λάθος απόφαση που η κακιά στιγμή μπορεί να την κάνει μοιραία.
 
Οφείλουμε να σεβαστούμε τη μνήμη του. Αλλά οφείλουμε να σεβόμαστε και την κοινή λογική. Αν κάποιοι πιστεύουν ότι τα ΜΜΜ πρέπει να μην έχουν εισιτήριο, να το πουν - και να μας πουν ποιος θα πληρώνει το κόστος τους. Αν κάποιοι πιστεύουν ότι δεν πρέπει να γίνονται καθόλου έλεγχοι, επίσης να το πουν και να μας πουν ποιοι θα είναι τα "κορόιδα" που θα μείνουν να πληρώνουν. Αν πιστεύουν ότι ο έλεγχος δεν πρέπει να συνοδεύεται από πρόστιμο να μας πουν τι άλλο προτείνουν."

Θυμόμαστε τον Σεπτέμβριο του 2013 που μας είπε πως δεν πάει στo αντιφασιστικ;o συλλαλητήριo " τα συλλαλητήρια, όταν μάλιστα αποκτούν ενδημικό χαρακτήρα, είναι φασιστικά: παραλύουν τη ζωή της πόλης, εμποδίζοντας εκατομμύρια ανθρώπους από τις δραστηριότητές τους."

Ναι όλα αυτά ο Τζήμερος, ο οποίος χρησιμοποιήσε κάποτε τον Μήτρογλου για να αποδομήσει τον Μάρξ, χαρακτηρίζοντάς τον νευρωτικό και τεμπελχανά. Ποιος; Ο πασίγνωστος αντικρατιστής, διαφημιστής χωρίς πτυχίο, και φασίστας...όπως είχε εξομολογηθεί παλαιότερα, εξηγώντας τους λόγους που άφησε την ΑΣΟΕΕ.

Ο εγγράματος κύριος Τζήμερος, που απο την χαρά του που κατάφερε να ξεφτιλίσει τους αγράμματους, ανορθρόγραφους τεμπελχανάδες δημόσιους υπαλλήλους έγραψε το κλίνονται, "κλείνονται".

 

tzimeroboomerang
 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 29 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 29/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΥΠΟΥΡΓΕΊΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ.jpg
Υπουργείο Παιδείας 1974-2024: Αλλάζει σαν τα πουκάμισα ονομασίες και υπουργούς
Σε μια πρώτη ανάγνωση των τίτλων βλέπουμε ότι οι μόνες σταθερές είναι η Παιδεία και τα Θρησκεύματα. Ανάλογα με τις εποχές, το ένα προηγείται ή έπεται...
Υπουργείο Παιδείας 1974-2024: Αλλάζει σαν τα πουκάμισα ονομασίες και υπουργούς