Thumbnail
Επιμέλεια: Μανώλης Κατράκης

Η apple θα παρουσιάσει το πολυαναμενόμενο iphone 6 στις 9 Σεπτεμβρίου το οποίο αναμαίνεται να είναι η επανάσταση στα κινητά τηλέφωνα και συγκεκριμένα στην κατηγορία των smartphoneς.

Οι ειδικοί αναφέρουν πως το νέο iphone θα   θα εγκαινιάσει μια νέα εποχή για την Apple αυτό το φθινόπωρο, δίνοντάς της εμπορική ώθηση που χρειάζεται.

Το iPhone 6 θα έχει τον πιο επαναστατικό σχεδιασμό των τελευταίων ετών, σε σχέση με τις προηγούμενες εκδόσεις

Όπως αναφέρει ο Πιτ Πάτσαλ, συντάκτης ενός από τα πιο γνωσά περιοδικά τεχνολογίας στον κόσμος (Mashable) αναφέρει πως: «Το iPhone 6 θα αποτελέσει την αλλαγή του παιχνιδιού για τον κόσμο τις κινητής τηλεφωνίας, καθώς θα έχει τον πιο επαναστατικό σχεδιασμό των τελευταίων ετών»

Τι σημαίνει η λέξη "phablet";

Σημαίνει μεγαλύτερες οθόνες στα smartphone, όπου αυτό θα είναι ένα ιδιαίτερα σημαντικό update για το iPhone της Apple, τόσο στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη όσο και στην Ασία.

«Τα phablets είναι απίστευτα δημοφιλή στην Ασία, όπου ο κόσμος τα χρησιμοποιεί σαν υποκατάστατα των κινητών τηλεφώνων και των τάμπλετς. Τώρα, η Apple θα έχει μια σημαντική θέση στις αγορές αυτές, καθώς και τα iPads έχουν δείξει ότι το iOS δουλεύει μια χαρά σε μεγαλύτερα μεγέθη», τονίζει ο Πάτσαλ ο οποίος παράλληλα διαλύει τις ανησυχίες ότι οι μεγαλύτερες οθόνες θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο τη ζωή της μπαταρίας των νέων iPhones.

«Τα περισσότερα pixel πάντα απαιτούν περισσότερη ζωή μπαταρίας, αλλά το ότι το νέο iPhone θα είναι ένα μεγαλύτερο σε μέγεθος τηλέφωνο, πρακτικά σημαίνει ότι μπορεί να χωρέσει μια μεγαλύτερη μπαταρία. Σε γενικές γραμμές, η Apple στοχεύει σε περίπου 10 ώρες αναπαραγωγής πολυμέσων για τις συσκευές των κινητών της», υπογραμμίζει.

alfavita.g

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 24/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

τέμπη
Τέμπη: Νέα αποκάλυψη σοκ- Bρέθηκε οστό θύματος στο ιδιωτικό οικόπεδο που έριξαν τα μπάζα
Tρία ακόμα οστά που εντοπίστηκαν επίσης κατά τη διαλογή χωμάτων θα εξεταστούν άμεσα από ειδικό (ανθρωπολόγο), αφού -σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις...
Τέμπη: Νέα αποκάλυψη σοκ- Bρέθηκε οστό θύματος στο ιδιωτικό οικόπεδο που έριξαν τα μπάζα
foto-molivia-xromata-ekpaideusi.jpg
Μετά τις 20 Ιουνίου ανακοινώνονται οι μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών
“Υπάρχει πρόθεση, γίνονται προσπάθειες, εξαρτώνται από άλλους φορείς και παράγοντες, δεν ξέρουμε πόσες, δεν ξέρουμε πότε”. Διάχυτη η αίσθηση πως “…...
Μετά τις 20 Ιουνίου ανακοινώνονται οι μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών