ΕΟΚ: Παραιτείται από κάθε δραστηριότητα ο Βαγγέλης Λιόλιος εν αναμονή των αποφάσεων

Κοινωνία 0

9χρονος σώζει αδέσποτα με το χαρτζιλίκι του!

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Δείτε Φωτογραφίες

Ο 9χρονος Ken κατάγεται από ένα φτωχό χωριό των Φιλιππίνων και από μικρός έδειξε μεγάλη αγάπη στα ζώα, ειδικά στα...αδέσποτα. Εδώ και 5 μήνες περίπου αφού τελείωνε με τις σχολικές υποχρεώσεις του έπαιρνε το σακίδιό του και έφευγε από το σπίτι για να γυρίσει αρκετές ώρες μετά. Κανείς δεν ήξερε τι έκανε και πού πήγαινε. Μέχρι που ο πατέρας του αποφάσισε να τον παρακολουθήσει. Με μεγάλη του έκπληξη είδε ότι ο μικρός του γιος σίτιζε διάφορα αδέσποτα και άρρωστα ζώα ενώ έπαιζε μαζί τους πολλές ώρες.

Καθημερινά έκανε το ίδιο πράγμα δίνοντας όλο του το χαρτζιλίκι σε αυτό, ενώ δεν πήγαινε πουθενά αλλού με τους φίλους του, ούτε για παιχνίδι, ούτε βόλτα! Ο πατέρας του τότε αποφάσισε να τον βοηθήσει να δημιουργήσουν στο σπίτι ένα κέντρο αδέσποτων ζώων, τα οποία αρχικά φρόντιζαν με δικούς τους πόρους, ενώ στη συνέχεια πολλοί ξεκίνησαν δωρεές.

«Το όνειρό του ήταν να βοηθήσει τα άρρωστα σκυλάκια που ζούσαν παραμελημένα στους δρόμους. Εμείς θα τον βοηθήσουμε να το κάνει. Αφιερώνει όλον τον ελεύθερο χρόνο του σε αυτά με σκοπό να τα φροντίσει και να τα γιατρέψει», λέει ο πατέρα του Ken με υπερηφάνεια.

Πηγή: perierga.gr  via yahoo.gr

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Γνωρίζετε τι σημαίνει η σπάνια λέξη «φλήναφος»;

Δεκάδες καταλήψεις σε όλη την Ελλάδα – Η λίστα με τα κλειστά σχολεία

Τα ιδανικά χωριά για φθινοπωρινές εξορμήσεις και περιπέτεια

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία