Thumbnail
Tα φώτα του αποφάσισε να μας δώσει το πρωί της Πέμπτης το κομμένο δεξί χέρι του πρωθυπουργού

Αναδημοσίευση από το blog, rebeliskos.wordpress.com

Tα φώτα του αποφάσισε να μας δώσει το πρωί της Πέμπτης το κομμένο δεξί χέρι του πρωθυπουργού για τα χάδια που προσέφερε στον Ηλία Κασιδιάρη και τα όσα του εκμυστηρεύτηκε στο προσωπικό τους βίντεο, μην μπορώντας ωστόσο να κρύψει πως του λείπει το υπόλοιπο κορμί του Αντώνη.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στον βοσκό της Δεξιάς και των περιχώρων, ο Τάκης Μπαλτάκος αποφάσισε να ομολογήσει πως είναι κατάσκοπος, αποκαλύπτοντας πως ο πρωθυπουργός δεν γνώριζε το παραμικρό για τον ρόλο του, παρόλο που προσπαθούσε να χρησιμοποιήσει τις συνομιλίες του για προσωπικά πολιτικά οφέλη πάντα όμως για το καλό της παράταξης και του τόπου.

Από την περιγραφή που έκανε ο Μπαλτάκος προέκυψε πως με τους χρυσαυγίτες τα έλεγαν συχνότατα μέχρι τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Μετά τη δολοφονία ξενέρωσε και αποφάσισε να τους κόψει την καλημέρα, οπότε τους συναντούσε μόνο μεσημέρι, απόγευμα και το βράδυ που βγαίνουν οι βρικόλακες. Πάντως η δολοφονία του Παύλου Φύσσα ήταν τόσο σημαντικό γεγονός για το δεξί χέρι του πρωθυπουργού, που στις συναντήσεις που είχε με τους κατηγορούμενους για τη δολοφονία δεν ανέφερε ούτε λέξη.

Δεν παρέλειψε να ξεκαθαρίσει πως με τον Παπά στο γραφείο του δεν έχει πιει ποτέ καφέ, και πως ο μόνος καφές που έχει πιει στο γραφείο του ήταν με έναν αρχιμανδρίτη. Γιατί πάνω από όλα είναι η ορθοδοξία.

Ο Τάκης Μπαλτάκος κατά τη συνέντευξή του χρησιμοποιούσε συχνά πρώτο πληθυντικό στην περιγραφή των συναντήσεων με τους χρυσαυγίτες και την γνώση της υπόλοιπης κυβέρνησης για το έργο του, παρόλο που όπως δηλώνει ο ίδιος δρούσε αυτοβούλως, μάλλον επειδή τον πρώτο ενικό τον έχει προλάβει ο βοσκός που του πήρε τη συνέντευξη. Και έχει πληρώσει το domain και τα δικαιώματα, και άλλα νομικίστικα που δεν επιτρέπουν τη χρήση ενικού από τρίτους, εκτός από τον Βαγγέλη Βενιζέλο έχει δικό του ενικό.

Ο ίδιος εξήγησε πως δεν υπάρχει καμία συνωμοσία και πως όλα όσα είπε στον Κασιδιάρη στο βίντεο, τα είπε για να του ρίξει στάχτη στα μάτια.

Συγκινητική ήταν η στιγμή που ο ίδιος αποκάλυψε πως δεν θυμάται με πόσους χρυσαυγίτες έχει συναντηθεί ιδιωτικά, δεν θυμάται τι τους έχει πει, δεν θυμάται πότε βρέθηκε μαζί τους, αλλά θυμάται πάρα πολύ καλά πως τη μία φορά είχαν παραγγείλει κινέζικο και άλλη μία φορά πίτσες. Παράλληλα, διαβεβαίωσε τον μέγα τσομπάνη πως όσα έχει πει, και αυτά που θυμάται αλλά και κυρίως όλα όσα δεν θυμάται, τα είπε για το καλό της παράταξης, της πατρίδας και του εαυτού του.

Κάποια στιγμή ο ιερομάρτυρας του Αντώνη Σαμαρά σημείωσε πως “οι διώξεις εναντίων ενός πολιτικού κόμματος, σε μια χώρα η οποία ελευθερώθηκε από τους κλέφτες και τους αρματολούς και έχει μάθει να λατρεύει αυτούς τους ανθρώπους, δεν πρέπει να μετατρέψεις αυτούς τους πολιτικούς σχηματισμούς σε διωκόμενους. Πρέπει να τους έχεις στην αφάνεια”, χωρίς να ξέρει ούτε γιατί, αλλά και ούτε τι τον έκανε να το πει.

Για τον γιό του που έχει πλειάδα περιπετειών με τον νόμο με το χόμπι του στην κερκίδα του Παναθηναϊκού δεν είπε τίποτε, παρά μόνο πως ο γιος του είναι ΟΥΚ και πως αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι καθημερινοί. Ευτυχώς, τα νοσήλιά τους έχει αναλάβει ο Ελληνικός Στρατός, κι εδώ τάχθηκε κατά του υπουργού Υγείας Άδωνη Γεωργιάδη και της αποασυλοποίησης που προωθεί.

Ο Τάκης Μπαλτάκος εξήγησε πως ανέλαβε αυτή τη μυστική αποστολή γιατί δεν ήθελε τους Έλληνες ψηφοφόρους να εγκλωβιστούν στη Χρυσή Αυγή, και επειδή βαριόταν να διαβάζει μόνο ΦΕΚ στο γραφείο του. Παράλληλα, θεώρησε την υπόθεση της Χρυσής Αυγής ευκαιρία για να ανανεώσει την αντικομμουνιστική του φαρέτρα, ενώ δεν απάντησε γιατί αν ήθελε τέτοια επιμόρφωση δεν την ζήταγε από τον Μάκη Βορίδη, που παραδίδει και μαθήματα και μάλιστα σε πολύ καλές τιμές.

Ο Τάκης Μπαλτάκος αποκάλυψε τέλος πως είχε ζωή και πριν τη θέση του γενικού γραμματέα της κυβέρνησης και θα την συνεχίσει αφού στην Ελλάδα δεν πέφτουν κυβερνήσεις αν αποκαλυφθούν νταραβέρια του γενικού γραμματέα της κυβέρνησης με τους νεοναζί, ενώ αποκάλυψε πως έχει δεχτεί πρόταση του Ομπάμα να διαδεχθεί τον Ντένις Ρόντμαν ως κατάσκοπος στη Βόρεια Κορέα για την εξάλειψη του κομμουνισμού, αλλά τη νέα σεζόν θα ήθελε να κάνει πρωινό.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Η ύλη για 70.000 υποψήφιους ως 19/5 με τις λύσεις

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 19/05

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Δέρμα
Μάιος: Μήνας πρόληψης για τον καρκίνο του δέρματος – Ενημερωτική εκδήλωση και δωρεάν εξετάσεις στην Πάτρα
Δευτέρα 19 Μαΐου στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης – Με πρωτοβουλία της Δερματολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Πατρών
Μάιος: Μήνας πρόληψης για τον καρκίνο του δέρματος – Ενημερωτική εκδήλωση και δωρεάν εξετάσεις στην Πάτρα
panepistimiopatrwn
Η χαμένη πόλη της Αρχαίας Ελίκης στο φως του Discovery – Στην Πάτρα η παγκόσμια προβολή
Η Αρχαία Ελίκη στο παγκόσμιο προσκήνιο: Προβολή των διεθνών ντοκιμαντέρ σε εκδήλωση του Πανεπιστημίου Πατρών
Η χαμένη πόλη της Αρχαίας Ελίκης στο φως του Discovery – Στην Πάτρα η παγκόσμια προβολή
Σχολεία
Σχολεία στα όρια της κατάρρευσης – Μαθητές και εκπαιδευτικοί σε ετοιμόρροπα κτίρια
Σοβάδες που πέφτουν εν ώρα μαθήματος και πλημμυρισμένες αίθουσες, μέχρι προκάτ γεμάτα υγρασία και ρωγμές στα θεμέλια
Σχολεία στα όρια της κατάρρευσης – Μαθητές και εκπαιδευτικοί σε ετοιμόρροπα κτίρια
σχολείο
Διεθνής έρευνα TALIS+: Για τις συνθήκες εργασίας των εκπαιδευτικών και των διευθυντών/τριών σχολικών μονάδων
Ολοκληρώθηκε η πιλοτική φάση της Διεθνούς Έρευνας TALIS+ στη χώρα μας με συμμετοχή που αγγίζει το 97%
Διεθνής έρευνα TALIS+: Για τις συνθήκες εργασίας των εκπαιδευτικών και των διευθυντών/τριών σχολικών μονάδων