Το ενδιαφέρον Αμερικανών, Αράβων, Ρώσων αλλά και Κινέζων έχει τραβήξει το νησί «Χώρα» που βρίσκεται απέναντι σχεδόν από το Σούνιο και βγαίνει «στο σφυρί» αντί 35 εκατ. ευρώ.
Το γεγονός ότι βρίσκεται σε απόσταση μικρότερη της μισής ώρας από την Αθήνα, ότι όποιος το πάρει θα γίνει αυτόματα και ιδιοκτήτης ενός ολόκληρου συμπλέγματος νησιών καθώς στην τιμή περιλαμβάνονται και οι νησίδες που υπάρχουν γύρω από αυτό, ότι είναι απομονωμένο σε σχέση με τα υπόλοιπα που υπάρχουν στην περιοχή, καθώς και ότι είναι χωρισμένο σε ζώνες για οικιστική και εμπορική χρήση έχουν δελάσει τους ενδιαφερομένους που ήδη έχουν κλείσει ραντεβού για να το επισκεφθούν και να δουν τις ομορφιές του αλλά και τα πλεονεκτήματα που προσφέρει από κοντά.
Μάλιστα, όπως σημειώνει η Espresso, η πραγματική αξία του 86,5 στρεμμάτων νησιού είναι 50 εκατ. ευρώ και όχι τα 35 εκατ. ευρώ αντί των οποίων πωλείται.
Πηγή: Ημερησία
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
«Κανόνι» σε μεγάλη ασφαλιστική στην Ελλάδα - Χιλιάδες οδηγοί χωρίς κάλυψη από 1η Ιουλίου!
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 16/6
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ