Κοινωνία

Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από το απόγευμα -

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Που θα χτυπήσει η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. 

Οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες που εκδηλώνονται στις δυτικές και νότιες περιοχές της χώρας θα συνεχιστούν.

Που θα χτυπήσει η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες

Τις επόμενες ώρες ισχυρές καταιγίδες θα πλήξουν το Ιόνιο (εκτός από την Κέκρυρα) καθώς και την Πελοπόννησο. Σταδιακά από το βράδυ η κακοκαιρία θα πλήξει την Στερεά Ελλάδα, την Αττική, την Εύβοια και από τη νύχτα πιθανόν τις δυτικές Κυκλάδες και τη δυτική Κρήτη.

Η κακοκαιρια θα συνεχιστεί την Πέμπτη

Πιο αναλυτικά, άυριο ημέρα Πέμπτη, ισχυρές καταιγίδες θα σημειωθούν  στο Ιόνιο (εκτός Κέρκυρας) στη Θεσσαλία, τις Σποράδες, στη Στερεά Ελλάδα, στην Αττική, στην Εύβοια, στην Πελοπόννησο, στις Κυκλάδες, στην Κρήτη, και σταδιακά το ανατολικό Αιγαίο και στα Δωδεκάνησα.  

Πάντως γρήγορα τα έντονα καιρικά φαινόμενα υα εξασθενήσουν στο Ιόνιο, σταδιαλκά μέχρι το βράδυ της Πέμπτης στις ηπειρωτικές περιοχές και τις Σποράδες και τη νύχτα στις Κυκλάδες και την Κρήτη. 

Την Παρασκευή από τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα επηρεαστούν τα Δωδεκάνησα και οι νοτιότερες περιοχές των νησιών του ανατολικού Αιγαίουμέχρι τις πρωινές ώρες.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Σχολεία: Όλες οι ημερομηνίες για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς - Πότε επιστρέφουν εκπαιδευτικοί και μαθητές

ΑΣΕΠ 6Κ/2026: Κλείδωσε η νέα προκήρυξη για 317 μόνιμες προσλήψεις στα νοσοκομεία

Υπουργείο Παιδείας: Μέσω gov.gr η ανάληψη υπηρεσίας για τους εκπαιδευτικούς
 

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία