Thumbnail
Πορείες διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη: Ένταση, χημικά, 109 προσαγωγές και 3 συλλήψεις

Μαζικές και μαχητικές ήταν οι διαδηλώσεις στα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης στην Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 7 του Σεπτέμβρη.

Πάνω από 50.000 άτομα συμμετείχαν στις διαδηλώσεις διαμαρτυρίας φορέων, συνδικάτων και όχι μόνο στη Θεσσαλονίκη, που διαδέχτηκαν τα εγκαίνια της 78ης ΔΕΘ.

Εντυπωσιακό ήταν το μπλοκ των εκπαιδευτικών το οποίο κάλυπτε όλη την οδό Βενιζέλου από την Λ. Νίκης μέχρι και την Εγνατία. Ένα από τα συνθήματά τους:  "Και μια και δυο και δέκα εβδομάδες, εμείς θα απεργούμε μέχρι το 3.000".

Επίσης εντυπωσιακό σε όγκο και παλμό ήταν το μπλοκ των κατοίκων της Χαλκιδικής και των επιτροπών ενάντια στον χρυσό από Χαλκιδική και Κιλκίς καθώς και κατοίκων από την Ευκαρπία που παλεύουν ενάντια στον ΣΜΑ.

Εντυπωσιακό είναι το μπλοκ των εκπαιδευτικών όπου καλύπτει όλη την οδό Βενιζέλου από την Λ. Νίκης μέχρι και την Εγνατία και φωνάζουν "Και μια και δυο και δέκα εβδομάδες, εμείς θα απεργούμε μέχρι το 3.000". - See more at: http://left.gr/news/stoys-50000-ypologizontai-oi-diadilotes-stin-poli-tis-thessalonikis#sthash.Pl9JFXjp.dpuf

H αστυνομία προχώρησε σε 109 προσαγωγές και 3 συλλήψεις. Ιπτάμενη κάμερα της ΕΛ.ΑΣ κατέγραφε τους διαδηλωτές στη Θεσσαλονίκη! 

 

Media preview

Media preview

Media preview

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

48 νέες θέσεις Πιστοποιημένων Εκπαιδευτών ενηλίκων

Ρεβεγιόν με χιόνια στην Αττική - Προβλέψεις από Καλλιάνο και Κολυδά

Παν.Αιγαίου: Νέα Μοριοδοτούμενα σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς με Υποτροφίες έως 31/12

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΙΡΑΝ
Ιράν: Τουλάχιστον τρεις νεκροί στις αντικαθεστωτικές διαδηλώσεις για την ακρίβεια
Για πέμπτη ημέρα συνεχίζονται στο Ιράν οι διαδηλώσεις κατά της ακρίβειας, ενώ σε πολλές πόλεις σημειώνονται συγκρούσεις με τις δυνάμεις καταστολής.
Ιράν: Τουλάχιστον τρεις νεκροί στις αντικαθεστωτικές διαδηλώσεις για την ακρίβεια