Επίδομα μητρότητας: Οι πληρωμές Αυγούστου και Σεπτεμβρίου 2026 – Όλες οι ημερομηνίες και τι ισχύει για την αύξηση

Εργασία 0

24 νέες θέσεις εργασίας σε βρεφονηπιακούς σταθμούς – Ποιες ειδικότητες ζητούνται

vrefonipiakos
ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ / INTIME NEWS
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Προσλήψεις μέσω συμβάσεων ορισμένου χρόνου σε Αθήνα και Λάρισα – Αναλυτικά τα προσόντα και οι προθεσμίες

Νέο κύκλο προσλήψεων σε βρεφονηπιακούς σταθμούς ανοίγει η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης, με την προκήρυξη 24 θέσεων προσωπικού διαφόρων εκπαιδευτικών βαθμίδων σε δομές της Αθήνας και της Λάρισας. Οι συμβάσεις εργασίας θα είναι ορισμένου χρόνου και εντάσσονται στο πλαίσιο της ενίσχυσης των υπηρεσιών προσχολικής φροντίδας.

Οι θέσεις κατανέμονται σε βρεφονηπιακούς σταθμούς στο Ίλιον, το Χαϊδάρι και τη Λάρισα, με διάρκεια σύμβασης έως τις 31 Αυγούστου 2026 και δυνατότητα ανανέωσης, ανάλογα με την εξέλιξη της δράσης.

Η προκήρυξη αφορά τρεις βασικές κατηγορίες προσωπικού. Στην κατηγορία Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης προβλέπεται μία θέση Παιδαγωγού Πρώιμης Παιδικής Ηλικίας στη Λάρισα. Στην κατηγορία Τεχνολογικής Εκπαίδευσης προκηρύσσονται θέσεις Παιδαγωγών σε Λάρισα, Ίλιον και Χαϊδάρι, ενώ στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση ζητούνται Βοηθοί Βρεφονηπιοκόμων για τις ίδιες περιοχές.

Τα απαιτούμενα προσόντα διαφοροποιούνται ανά κατηγορία. Για τις θέσεις ΠΕ απαιτείται σχετικό πτυχίο ΑΕΙ στην αγωγή και φροντίδα στην πρώιμη παιδική ηλικία, καθώς και βασικές δεξιότητες χειρισμού Η/Υ. Για τις θέσεις ΤΕ απαιτείται αντίστοιχος τίτλος σπουδών από ΤΕΙ ή ισότιμη σχολή, ενώ για τις θέσεις ΔΕ γίνονται δεκτοί απόφοιτοι συναφών ειδικοτήτων επαγγελματικής εκπαίδευσης, όπως ΕΠΑΛ ή ΙΕΚ.

Η διαδικασία εντάσσεται στο ευρύτερο πρόγραμμα ενίσχυσης των δομών προσχολικής εκπαίδευσης, με στόχο την κάλυψη αυξημένων αναγκών σε προσωπικό και την εύρυθμη λειτουργία των σταθμών.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Βάσεις Εισαγωγής 2026: Οι 20 σχολές με τα περισσότερα μόρια που τρυπάνε το ταβάνι

Ν. Φαραντούρης: «614 εκατ. ευρώ στα φροντιστήρια» – Καταγγελίες για ενδείξεις καρτέλ στην ιδιωτική εκπαίδευση

Η «πιο δυσάρεστη» λέξη της αγγλικής γλώσσας έχει ελληνική προέλευση

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

εργασία