δημοτική αστυνομία προσλήψεις
Η παράταση της προθεσμίας

Την παράταση στις αιτήσεις για τη Δημοτική Αστυνομία ανακοίνωσε το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΑΣΕΠ, η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στην προκήρυξη 1Κ/2024 για την πλήρωση 1.213 θέσεων στη Δημοτική Αστυνομία παρατείνεται μέχρι τις 14:00 το μεσημέρι της Τετάρτης 27 Μαρτίου 2024.

Σύμφωνα με τον πίνακα θέσεων, ζητούνται:

  • 208 θέσεις ΠΕ
  • 218 θέσεις ΤΕ
  • 787 θέσεις ΔΕ

Αυτά είναι τα 2 τυπικά προσόντα που αν δεν τα έχεις ΔΕΝ μπορεις να κάνεις αίτηση

1ον. Πιστοποίηση Αγγλικών

Ο μόνος τρόπος για να την πάρετε πριν κλείσουν οι αιτήσεις είναι ένας στην Ελλάδα. Η Πιστοποίηση Αγγλικών της goLearn που βγαίνει σε 2 ημέρες.

Είναι η μόνη Πολύ εύκολη που προλαβαίνετε να πάρετε - ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

2ον. Πιστοποίηση Υπολογιστών

Εάν δεν την έχετε και αυτη δεν μπορείτε να κάνετε αίτηση στην προκήρυξη. Πάρτε την ΕΔΩ με το χαμηλότερο κόστος πριν κλείσουν οι αιτήσεις

97% επιτυχία στις εξετάσεις

Δείτε εδώ

Κριτήρια

Στην προκήρυξη υπάρχει ηλικιακά όριο και σωματικά κριτήρια, ενώ οι υποψήφιοι θα κληθούν να συμμετάσχουν σε μία σειρά από ειδικές εξετάσεις και δοκιμασίες. Πιο συγκεκριμένα, συμμετοχή θα μπορούν να δηλώσουν μόνο όσοι πληρούν τα ηλικιακά κριτήρια και είναι μεταξύ των 20 και 35 ετών. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ηλικία μετρείται βάσει της χρονολογίας γέννησης του κάθε υποψηφίου και όχι της ακριβής ημερομηνίας. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι στην προκήρυξη της Δημοτικής Αστυνομίας θα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή όσοι έχουν γεννηθεί από την 1η Ιανουαρίου 1989 έως και την 31η Δεκεμβρίου 2005.

Οι υποψήφιοι για τη δημοτική αστυνομία θα πρέπει επίσης να έχουν ανάστημα τουλάχιστον 1,63 μ. οι γυναίκες και 1,70 μ. οι άνδρες και να έχουν την ψυχική και σωματική υγεία, καθώς και τα διανοητικά προσόντα που τους επιτρέπουν την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσης τους. Οι υποψήφιοι που κρίνονται κατάλληλοι υγειονομικά υποβάλλονται σε αθλητικές δοκιμασίες. Οι υποψήφιοι που επιτυγχάνουν στις αθλητικές δοκιμασίες υποβάλλονται σε ψυχοτεχνικές δοκιμασίες και συνέντευξη, ώστε να ερευνηθούν ιδίως η κρίση, η αντίληψη, η προσαρμοστικότητα στις μεταβαλλόμενες καταστάσεις και απαιτήσεις, ο βαθμός ετοιμότητας, η αυτοκυριαρχία, η συναισθηματική σταθερότητα, και η δομή της προσωπικότητας. 

Δείτε το ΦΕΚ ΕΔΩ

Ποια πτυχία-απολυτήρια συμμετέχουν

Ο ανταγωνισμός για τις 1.213 θέσεις στη Δημοτική Αστυνομία θα είναι μεγάλος, καθώς, γίνεται δεκτό οποιοδήποτε πτυχίο ή απολυτήριος τίτλος λυκείου.

Πιο συγκεκριμένα, τα κατά κλάδο και ειδικότητα τυπικά προσόντα διορισμού του ειδικού ένστολου προσωπικού της δημοτικής αστυνομίας είναι τα εξής:

  • Για τον κλάδο ΠΕ Δημοτικής Αστυνομίας: Το πτυχίο ή δίπλωμα οποιουδήποτε τμήματος ΑΕΙ της ημεδαπής ή ακαδημαϊκά ισοδύναμος ή ισότιμος τίτλος σχολών της αλλοδαπής.
  • Για τον κλάδο ΤΕ Δημοτικής Αστυνομίας: Το πτυχίο ή δίπλωμα οποιουδήποτε τμήματος ΤΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος σχολών της αλλοδαπής
  • Για τον κλάδο ΔΕ Δημοτικής Αστυνομίας: Οποιοδήποτε πτυχίο ή δίπλωμα ή απολυτήριος τίτλος Επαγγελματικής Ειδικότητας, Εκπαίδευσης και Κατάρτισης επιπέδου 5 (ΙΕΚ ή Μεταλυκειακού Έτους - Τάξης Μαθητείας ΕΠΑ.Λ.) ή
  1. Επαγγελματικής Κατάρτισης επιπέδου μεταδευτεροβάθμιας επαγγελματικής εκπαίδευσης ΙΕΚ. ή Επαγγελματικού Λυκείου (ΕΠΑ.Λ.) ή Επαγγελματικής Ειδικότητας, Εκπαίδευσης και Κατάρτισης επιπέδου 4 ΕΠΑ.Λ. ή
  2. Τεχνικού Επαγγελματικού Εκπαιδευτηρίου (Τ.Ε.Ε.) Β΄ κύκλου Σπουδών ή
  3. Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου (Ε.Π.Λ.) ή
  4. Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου (Τ.Ε.Λ.) ή
  5. Μέσης Τεχνικής Επαγγελματικής Σχολής Εργοδηγών [άρθρο 1 ν.δ. 580/1970, (Α΄ 139)] ή
  6. Γενικού Λυκείου ή Ενιαίου Λυκείου ή Λυκείου Γενικής Κατεύθυνσης ή
  7. άλλος ισότιμος τίτλος σχολικής μονάδας της ημεδαπής ή αλλοδαπής ανεξαρτήτως ειδικότητας.

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά την κατανομή των θέσεων

Τα απαραίτητα πρόσθετα προσόντα 

Πρόσθετο τυπικό προσόν θα είναι η Πιστοποίηση Αγγλικών. Η μόνη που προλαβαίνετε να πάρετε στην Ελλάδα (ΔΕΝ ΥΠΑΡΣΧΕΙ ΑΛΛΗ ΠΟΥ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΕ 2 ΗΜΕΡΕΣ) είναι η εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Αγγλικών της goLearn 

ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ, άμεσα, εξ αποστάσεως και μόνο με τηλεξέταση σε READING - LISTENING

Πληρώνετε 95 ευρώ (έκπτωση Ιανουαρίου) και κλείνετε ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ

ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΕΔΩ

Μοριοδότηση με Εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Αγγλικών εύκολα και ευέλικτα από το σπίτι με ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ ΜΟΝΟ σε Reading - Listening (Μόνο 95 ευρώ) 

2ο ΤΥΠΙΚΟ ΠΡΟΣΟΝ - Αποφύγετε και αυτό τον "κόφτη" - Τι είναι η Πιστοποίηση ELIC

Ως πρόσθετο τυπικό προσόν διορισμού και για τη  Δημοτική Αστυνομία θεωρείται η γνώση χειρισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών στα αντικείμενα: α) επεξεργασίας κειμένων, β) υπολογιστικών φύλλων, και γ) υπηρεσιών διαδικτύου.

Για να αποφύγετε και αυτό τον κόφτη άμεσα μπορείτε να πάρετε την εύκολη πιστοποίηση γνώσης ηλεκτρονικού υπολογιστή της GoLearn

ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΤΥΠΙΚΟ ΠΡΟΣΟΝ της Πιστοποίησης Υπολογιστών ELIC  (Μόνο 85 ευρώ)

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Tα εξεταζόμενα μαθήματα και όλη Η ΥΛΗ ΕΔΩ

ΕΚΤΑΚΤΟ ΝΕΟ - Πιστοποίηση Ιταλικών για ΑΣΕΠ ΕΥΚΟΛΑ και ΑΜΕΣΑ (ΕΞΤΡΑ Μοριοδότηση 2ης Ξένης Γλώσσας)

ΑΣΕΠ: Πάρτε το πιο ΕΥΚΟΛΟ online PROFICIENCY στην Ελλάδα σε 2 ΜΟΝΟ ημέρες (Μόνο 95 ευρώ)

ΑΣΕΠ Πιστοποίηση ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ELIC ή ECDL σε 2 ΜΟΝΟ ημέρες με εξ αποστάσεως τεστ  - 97% επιτυχία στις εξετάσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα