ΑΣΕΠ
Πλήρωση θέσεων προσωπικού ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου στο Ελληνικό Κτηματολόγιο από επιλαχόντες της προκήρυξης 12Κ/2021

Γνωστοποιείται η πλήρωση, σύμφωνα με τη διάταξη της παρ. 7 του άρθρου 25 του Ν. 4765/2021, (Α΄ 6), όπως ισχύει, συνολικά είκοσι μίας (21) θέσεων προσωπικού με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης .

Ειδικότερα αφορά πέντε (5) θέσεις κλάδου-ειδικότητας ΠΕ ΝΟΜΙΚΩΝ και δεκαέξι (16) θέσεις κλάδου-ειδικότητας ΠΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ στο Ελληνικό Κτηματολόγιο, χωρίς νέα προκήρυξη και χωρίς υποβολή νέας αίτησης, από επιλαχόντες της Προκήρυξης 12Κ/2021 (ΦΕΚ 65/2021, Τεύχος Προκηρύξεων Α.Σ.Ε.Π.), με τα ίδια τυπικά και πρόσθετα προσόντα, όπως ακριβώς ορίζονται στην ανωτέρω προκήρυξη.

Η πλήρωση των νέων θέσεων θα πραγματοποιηθεί ύστερα από τον έλεγχο των προσόντων, κριτηρίων και ιδιοτήτων των επιλαχόντων της προκήρυξης (12Κ/2021), των κλάδων-ειδικοτήτων: ΠΕ ΝΟΜΙΚΩΝ (κωδ. θέσεων 513 ) και ΠΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ (κωδ. θέσεων 514 έως 522, 524 έως 530), βάσει των δικαιολογητικών που έχουν υποβάλει, εφόσον κλήθηκαν ή πρόκειται να υποβάλουν, εφόσον κληθούν και με τη σειρά που έχουν αυτοί στους πίνακες κατάταξης των οικείων κλάδων-ειδικοτήτων, σε συνδυασμό με τη δήλωση προτίμησής τους.

Προσόντα, κριτήρια ή ιδιότητες που αποκτήθηκαν μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής (28.01.2022) στην ανωτέρω προκήρυξη, δεν εξετάζονται.

Στο πλαίσιο της ανωτέρω διαδικασίας καλούνται οι υποψήφιοι των εν λόγω κλάδων-ειδικοτήτων ΠΕ ΝΟΜΙΚΩΝ και ΠΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ που είχαν αρχικώς δηλώσει με την αίτηση συμμετοχής τους προτίμηση για τους κωδικούς θέσεων: i) 513 (στον οποίο πλέον προκύπτουν θέσεις πολυτέκνων/τέκνων πολυτέκνων και τριτέκνων/τέκνων τριτέκνων και ii) 515 (στον οποίο πλέον προκύπτει θέση ατόμου που έχει τέκνο, αδερφό ή σύζυγο καθώς και τέκνου ατόμου με ποσοστό αναπηρίας 67% και άνω) που δεν προβλέπονταν στην αρχική προκήρυξη, να υποβάλουν Υπεύθυνη δήλωση του ν.1599/1986 ότι διέθεταν την συγκεκριμένη ιδιότητα μέχρι και την 28/01/2022, ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων στην Προκήρυξη 12Κ/2021, καθώς και τα απαιτούμενα για την απόδειξη των ανωτέρω ιδιοτήτων δικαιολογητικά-πιστοποιητικά.

Τα δικαιολογητικά υποβάλλονται μόνο ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, σε φάκελο μεγέθους Α4 ή σε ειδικό φάκελο ΑΣΕΠ POST που διανέμεται από τα ΕΛΤΑ, αναγράφοντας «Δικαιολογητικά για τη διαδικασία των επιλαχόντων της προκήρυξης 12Κ/2021 στην ακόλουθη διεύθυνση:

Α.Σ.Ε.Π.

Δικαιολογητικά για τη διαδικασία των επιλαχόντων της προκήρυξης 12Κ/2021

Τ.Θ. 14308

Αθήνα Τ.Κ. 11510

μέχρι και την Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024. Το εμπρόθεσμο κρίνεται από την ημερομηνία της ταχυδρομικής σήμανσης.

Μετά την ολοκλήρωση της ελεγκτικής διαδικασίας θα καταρτιστούν οι νέοι προσωρινοί πίνακες κατάταξης, προσληπτέων και απορριπτέων υποψηφίων, από τους πίνακες επιλαχόντων της προκήρυξης.

Δείτε εδώ τον πίνακα

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Συναγερμός ΕΦΕΤ: Ανάκληση σε πασίγνωστη φέτας λόγω Λιστέριας

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ζωη
Ζωή Κωνσταντοπούλου και Νότης Μηταράκης σε μετωπική σύγκρουση: «Ο δόκτωρ, του δόκτωρ - South Eastern κι εσείς»
«Στα άκρα» η κόντρα Κωνσταντοπούλου - Μηταράκη στη Βουλή: Ανταλλαγή πυρών για τον ΟΠΕΚΕΠΕ και τα πτυχία
Ζωή Κωνσταντοπούλου και Νότης Μηταράκης σε μετωπική σύγκρουση: «Ο δόκτωρ, του δόκτωρ - South Eastern κι εσείς»
εκπαιδευτικοί
Σφοδρή διαμαρτυρία πολυτέκνων για την απουσία δημογραφικής μέριμνας στις προσλήψεις εκπαιδευτικών
Η Συνομοσπονδία εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά της για το γεγονός ότι η κυβέρνηση συνεχίζει να εφαρμόζει τον «νόμο Γαβρόγλου», αγνοώντας τις...
Σφοδρή διαμαρτυρία πολυτέκνων για την απουσία δημογραφικής μέριμνας στις προσλήψεις εκπαιδευτικών
ryanair.jpg
«Απογειώνεται» από Θεσσαλονίκη η Ryanair – Σκιά στις πτήσεις και στον τουρισμό
Οριστική αποχώρηση από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» σχεδιάζει η εταιρεία – Ανησυχία για συνδέσεις, οικονομία και εργαζομένους
«Απογειώνεται» από Θεσσαλονίκη η Ryanair – Σκιά στις πτήσεις και στον τουρισμό
agiasmos.jpg
Ταχύτερα και πλήρως ψηφιακά οι εγγραφές στην Α΄ Δημοτικού - Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα για 69.895 μαθητές
Πρόωρη «πρεμιέρα» για τη νέα σχολική χρονιά: Ολοκληρώθηκαν οι κατανομές στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση
Ταχύτερα και πλήρως ψηφιακά οι εγγραφές στην Α΄ Δημοτικού - Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα για 69.895 μαθητές