ΑΣΕΠ
Το ΑΣΕΠ ανακοινώνει τα αποτελέσματα (επιτυχόντες, μη επιτυχόντες, απόντες) της πρακτικής δοκιμασίας «Εξέταση Γνώσεων και Ικανοτήτων» της προκήρυξης 1ΓΒ/2023

Προκειμένου να καταρτιστούν οι πίνακες διοριστέων που αφορούν στην πλήρωση ενενήντα δύο (92) θέσεων ΠΕ Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας (ΕΕΚ) και εννέα (9) θέσεων ΤΕ Πληροφοριών Πτήσεων (AFISO) στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (Υ.Π.Α.) - Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, η Κεντρική Επιτροπή Διαγωνισμού ανακοινώνει: α) τα αποτελέσματα (επιτυχόντες, μη επιτυχόντες, απόντες) της πρακτικής δοκιμασίας «Εξέταση Γνώσεων και Ικανοτήτων»,  β) τους πίνακες των υποψηφίων που καλούνται να λάβουν μέρος στην πρακτική δοκιμασία «Εξέταση Ορθοφωνίας», σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στην προκήρυξη 1ΓΒ/2023 (Φ.Ε.Κ. 24/9.08.2023/τ. Α.Σ.Ε.Π.) και γ) το αναλυτικό πρόγραμμα της εξέτασης.

Σημειώνεται ότι οι μη επιτυχόντες υποψήφιοι καθώς και αυτοί που δεν προσήλθαν στην πρακτική δοκιμασία, εμφανίζονται μόνο με τον Αριθμό Μητρώου Υποψηφίου,  ο οποίος αναγράφεται στην ηλεκτρονική τους αίτηση.

Η πρακτική δοκιμασία «Εξέταση Ορθοφωνίας» θα διεξαχθεί το Σάββατο 23 Μαρτίου 2024, στο κτήριο του ΑΣΕΠ (Πουλίου 6, Αμπελόκηποι, Αθήνα).

Την ημέρα της εξέτασης, οι υποψήφιοι οφείλουν να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα, το διαβατήριο ή άλλο επίσημο έγγραφο παραστατικό της ταυτοπροσωπίας τους που φέρει φωτογραφία, καθώς δεν θα επιτραπεί η είσοδος στο χώρο εξέτασης σε υποψηφίους, των οποίων η ταυτότητα δεν μπορεί να διαπιστωθεί. Επισημαίνεται ότι, εν προκειμένω, δεν δύναται να τύχει εφαρμογής η διάταξη του άρθρου 80 του ν. 4954/2022 περί ταυτοποίησης μέσω της ειδικής ηλεκτρονικής εφαρμογής για κινητές συσκευές (mobile application), προσβάσιμης μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης (gov.gr-ΕΨΠ), δεδομένου ότι, για λόγους διασφάλισης της αδιάβλητης διεξαγωγής της διαδικασίας, τα κινητά τηλέφωνα των υποψηφίων, καθώς και οποιαδήποτε άλλη ηλεκτρονική συσκευή, πρέπει να είναι απενεργοποιημένα κατά την είσοδό τους στο κτήριο του ΑΣΕΠ.

Όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να προσέλθουν τριάντα (30) λεπτά πριν την προγραμματισμένη ώρα έναρξης της εξέτασής τους, διότι σε αντίθετη περίπτωση δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος.

Τα αποτελέσματα

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Tα εξεταζόμενα μαθήματα και όλη Η ΥΛΗ ΕΔΩ

ΕΚΤΑΚΤΟ ΝΕΟ - Πιστοποίηση Ιταλικών για ΑΣΕΠ ΕΥΚΟΛΑ και ΑΜΕΣΑ (ΕΞΤΡΑ Μοριοδότηση 2ης Ξένης Γλώσσας)

ΑΣΕΠ: Πάρτε το πιο ΕΥΚΟΛΟ online PROFICIENCY στην Ελλάδα σε 2 ΜΟΝΟ ημέρες (Μόνο 95 ευρώ)

ΑΣΕΠ Πιστοποίηση ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ELIC ή ECDL σε 2 ΜΟΝΟ ημέρες με εξ αποστάσεως τεστ  - 97% επιτυχία στις εξετάσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα