Εταιρεία αναζητά υπάλληλο για να παρακολουθήσει χριστουγεννιάτικες ταινίες με μισθό πάνω από 2.000 ευρώ
Η εταιρεία CableTV προσφέρει 2.000 ευρώ σε ένα άτομο που είναι πρόθυμο να βυθιστεί στο πνεύμα των γιορτών παρακολουθώντας 25 χριστουγεννιάτικες ταινίες σε 25 ημέρες

Μια αγγελία εργασίας έχει καταφέρει να κεντρίσει το ενδιαφέρον, καθώς το μοναδικό «προσόν» που πρέπει να διαθέτει κάποιος για να προσληφθεί είναι η αγάπη για τα Χριστούγεννα.

Σύμφωνα με το gazzetta.gr, με μια μοναδική και εορταστική ευκαιρία εργασίας, η εταιρεία CableTV προσφέρει 2.000 ευρώ σε ένα άτομο που είναι πρόθυμο να βυθιστεί στο πνεύμα των γιορτών παρακολουθώντας 25 χριστουγεννιάτικες ταινίες σε 25 ημέρες.

Η εταιρεία CableTV αναζητά ένα άτομο για να «βουτήξει» στον εορταστικό μαραθώνιο ταινιών, που κυμαίνονται από κλασικές ταινίες όπως το «Elf» και το «Home Alone». Ο ρόλος περιλαμβάνει την αξιολόγηση κάθε ταινίας με βάση κριτήρια όπως η νοσταλγία, η ζεστασιά της αφήγησης και το επίπεδο της γιορτινής χαράς.

Ο επιλεγμένος σινεφίλ δεν θα χρειάζεται να ανησυχεί για την πρόσβαση σε streaming υπηρεσίες. Το CableTV προσφέρει ετήσιες συνδρομές σε επτά μεγάλες πλατφόρμες streaming, όπως το Netflix, το Hulu, το Disney+, το Amazon Prime, το HBO Max, το Apple TV+ και το Hallmark Movies Now, εξασφαλίζοντας ότι μια τεράστια ποικιλία από αγαπημένες γιορτινές ταινίες είναι στα χέρια του.

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, η προσφορά της εταιρείας φαίνεται να έχει σχεδιαστεί για όσους ενσαρκώνουν τη χαρά και τον ενθουσιασμό του «Buddy the Elf», καθώς αναμένεται όχι μόνο να παρακολουθήσουν και να αξιολογήσουν τις ταινίες, αλλά και να δώσουν πληροφορίες σχετικά με το πόσο φιλικές προς τον χρήστη είναι οι streaming υπηρεσίες, την επιλογή των εορταστικών ταινιών τους και τυχόν τεχνικά ζητήματα που μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια του μαραθωνίου.

Η θέση είναι ανοιχτή σε υποψηφίους άνω των 18 ετών που διαμένουν στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι μόνες άλλες προϋποθέσεις της CableTV είναι η βαθιά αγάπη για τις γιορτινές ταινίες και η αντοχή να παρακολουθεί κανείς μια ταινία την ημέρα μέχρι τα Χριστούγεννα.

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Άνοιξε ΟΛΗ Η ΥΛΗ ΕΔΩ

ΕΚΤΑΚΤΟ ΝΕΟ - Πιστοποίηση Ιταλικών για ΑΣΕΠ ΕΥΚΟΛΑ και ΑΜΕΣΑ (ΕΞΤΡΑ Μοριοδότηση 2ης Ξένης Γλώσσας)

ΑΣΕΠ: Πάρτε το πιο ΕΥΚΟΛΟ online PROFICIENCY στην Ελλάδα σε 2 ΜΟΝΟ ημέρες (Μόνο 95 ευρώ)

ΑΣΕΠ Πιστοποίηση ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ELIC ή ECDL σε 2 ΜΟΝΟ ημέρες με εξ αποστάσεως τεστ  - 97% επιτυχία στις εξετάσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

kintzios
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο: Σχετικά με το νέο νομοσχέδιο του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
Ο Πρύτανης του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών τοποθετείται για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο: Σχετικά με το νέο νομοσχέδιο του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων