επιδομα voucher κατάρτισης 1000 ΕΥΡΩ
Προλάβετε τις αιτήσεις που κλείνουν για το έκτακτο επίδομα των έως 1000 ευρώ που μέσω δωρεάν κατάρτισης και πιστοποίησης μπορείτε να λάβετε στο λογαριασμό σας (ΟΔΗΓΙΕΣ)

Συνεχίζονται οι αιτήσεις (Ζ' ΦΑΣΗ) για για το έκτακτο επίδομα έως 1000 ευρώ για 120.000 ανέργους μέσω voucher κατάρτισης στις ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες της ΔΥΠΑ

Όσοι κάνουν την κατάρτιση (το μεγαλύτερο κομμάτι εξ αποστάσεως) και την πιστοποιηση πετυχημένα παίρνουν έως 1000 ευρώ στους λογαριασμούς τους (5 ευρώ ανά ώρα κατάρτισης)

Παράλληλα τρέχει και το αντίστοιχο έκτακτο επίδομα 400 ευρώ σε 150.000 εργαζόμενους οι οποίοι μπορούν να δουν οδηγίες για την αίτηση ΕΔΩ

Προλάβετε να κάνετε αίτηση για το επίδομα στους λογαριασμούς σας

Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται στο πλαίσιο του ΕΛΛΑΔΑ 2.0. και πραγματοποιείται με τη Χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – NextGenerationEU και του ταμείου ανάκαμψης και σταθερότητας.

Εφόσον μπείτε στο Μητρώο Ωφελουμένων κάνετε άμεσα και δωρεάν την Κατάρτιση - Πιστοποίηση και μετά παίρνετε έως και 1000 ευρώ επίδομα! (5 ευρώ ανά ώρα κατάρτισης)

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ (Το GoLearn εξυπηρετεί μόνο στην Αττική)

Βήμα 1ο

Το μεγαλύτερο κομμάτι της κατάρτισης γίνεται online και αυτή την στιγμή για όλη την Αττική υπάρχουν κενές θέσεις στο GoLearn - ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ - ΤΟ GOLEARN ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΚΑΝΤΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΤΟ GOLEARN (ΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ)

Βήμα 2ο (Ζ' ΦΑΣΗ)

Α) Κάνετε αίτηση στο voucher.gov.gr για να μπείτε στο Μητρώο Ωφελουμένων και παίρνετε τον κωδικό ΚΑΥΑΣ (ΔΕΙΤΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΔΩ)

Στέλνετε τον ΚΑΥΑΣ σας στο [email protected] μαζί με τα στοιχεία επικοινωνίας σας για να σας εντάξουμε σε τμήμα ώστε να ξεκινήσετε άμεσα.

Βήμα 3ο (ΕΑΝ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΣΤ ΦΑΣΗ ΔΙΑΛΕΓΕΤΕ ΦΟΡΕΑ- ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΔΩ - ΕΑΝ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ Ζ ΦΑΣΗ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ)

Εφόσον έχετε κάνει το 2ο βήμα επιλέγετε τον φορέα GoLearn στο Voucher.gov.gr (ΘΑ ΣΑΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΕΦΟΣΟΝ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ Ζ΄ ΦΑΣΗ) και το αντικείμενο "Ειδικός στην χρήση τεχνικών και εργαλείων Social Media Marketing"  ή κάποιο άλλο δημοφιλή αντικείμενο (Π.Χ. Γραμματέας Διοίκησης)

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ: 

ΚΑΝΤΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΤΟ GOLEARN ΕΔΩ

 

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 
Δικαίωμα συμμετοχής στο παρόν έργο και επομένως δικαίωμα υποβολής «Αίτησης Συμμετοχής» για εγγραφή στο Μητρώο Ωφελούμενων, για κατάρτιση μέσω των Κ.Ε.ΔI.ΒI.Μ των Α.Ε.Ι. και των αδειοδοτημένων Κ.Δ.Β.Μ., έχουν άνεργοι οι οποίοι πληρούν κατ’ ελάχιστον τις κάτωθι προϋποθέσεις:
 
1. Είναι   εγγεγραμμένοι   στο Μητρώο   Ανέργων   της   Δ.ΥΠ.Α.   (πρώην ΟΑΕΔ), ανεξαρτήτως αν λαμβάνουν επίδομα ανεργίας ή όχι.
2. Εχουν ηλικία άνω των 18 ετών.
3. Είναι απόφοιτοι τουλάχιστον υποχρεωτικής εκπαίδευσης (απολυτήριο γυμνασίου). Επισημαίνεται ότι στην περίπτωση που το απολυτήριο γυμνασίου ή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ή άλλος ισότιμος ή ανώτερος τίτλος σπουδών αποκτήθηκε στην αλλοδαπή, απαιτείται επίσημη μετάφραση και πράξη αναγνώρισης.
Το κάθε πρόγραμμα κατάρτισης μπορεί να απαιτεί επιπλέον προϋποθέσεις για τη συμμετοχή των ωφελούμεν
voucher_1000_euro_katartisi_oaed

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Άνοιξε ΟΛΗ Η ΥΛΗ ΕΔΩ

ΕΚΤΑΚΤΟ ΝΕΟ - Πιστοποίηση Ιταλικών για ΑΣΕΠ ΕΥΚΟΛΑ και ΑΜΕΣΑ (ΕΞΤΡΑ Μοριοδότηση 2ης Ξένης Γλώσσας)

ΑΣΕΠ: Πάρτε το πιο ΕΥΚΟΛΟ online PROFICIENCY στην Ελλάδα σε 2 ΜΟΝΟ ημέρες (Μόνο 95 ευρώ)

ΑΣΕΠ Πιστοποίηση ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ELIC ή ECDL σε 2 ΜΟΝΟ ημέρες με εξ αποστάσεως τεστ  - 97% επιτυχία στις εξετάσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

xapia.jpg
Φάρμακα: Πόσο ασφαλή είναι τα ληγμένα;
Όλοι το έχουμε πάθει κάποια στιγμή. Πάμε να πάρουμε από το ντουλάπι ένα παυσίπονο και ανακαλύπτουμε ότι έχει λήξει. Ή κοιτάζουμε την ημερομηνία σε...
Φάρμακα: Πόσο ασφαλή είναι τα ληγμένα;