Προσλήψεις στην ΕΡΤ: Νέες θέσεις εργασίας για δημοσιογράφους, εικονολήπτες
Νέες θέσεις εργασίας για δημοσιογράφους, εικονολήπτες και άλλες ειδικότητες προκήρυξε η ΕΡΤ σε όλη την Ελλάδα

Η Γενικός Διευθυντής Ενημέρωσης ανακοίνωσε την σύναψη δέκα συμβάσεων μίσθωσης έργου που θα αφορούν στη Γενική Διεύθυνση Ενημέρωσης της ΕΡΤ Α.Ε..

Οι θέσεις εργασίας

  1. Για το έργο της παραγωγής των δελτίων ειδήσεων και ενημερωτικών εκπομπών (προγραμματισμένων ή έκτακτων) του ertnews, η ΕΡΤ Α.Ε. προτίθεται να αναθέσει σύμβαση μίσθωσης έργου σε ένα βοηθό Δ/ντή Παραγωγής.
  2. Για ελεύθερο ρεπορτάζ, στις ενημερωτικές εκπομπές (προγραμματισμένες ή έκτακτες), καθώς και στα κεντρικά δελτία ειδήσεων (προγραμματισμένα ή έκτακτα), η ΕΡΤ Α.Ε. προτίθεται να αναθέσει σύμβαση μίσθωσης έργου σε ένα Δημοσιογράφο.
  3. Για το έργο της αρχισυνταξίας του Γραφείου Ρεπορτάζ, η ΕΡΤ Α.Ε. προτίθεται να αναθέσει σύμβαση μίσθωσης έργου σε ένα Δημοσιογράφο.
  4. Για όλα τα κεντρικά δελτίων ειδήσεων τηλεόρασης (προγραμματισμένα ή έκτακτα), η ΕΡΤ Α.Ε. προτίθεται να αναθέσει σύμβαση μίσθωσης έργου σε ένα Δημοσιογράφο – Αρχιστυντάκτη.
  5. Για τη δημιουργία και δημοσίευση οπτικοακουστικού υλικού, καθώς και τον εμπλουτισμό του περιεχομένου του ιστοτόπου της ΕΡΤ ΑΕ, η ΕΡΤ Α.Ε. προτίθεται να αναθέσει, σύμφωνα με το proson, σύμβαση μίσθωσης έργου σε ένα Δημοσιογράφο (Multi media editor).
  6. Για την παραγωγή των ενημερωτικών τηλεοπτικών εκπομπών (προγραμματισμένων ή εκτάκτων) και την παραγωγή κεντρικών δελτίων ειδήσεων (προγραμματισμένων ή εκτάκτων), η ΕΡΤ Α.Ε. προτίθεται να αναθέσει σύμβαση μίσθωσης έργου σε έναν Βοηθό Σκηνοθέτη.
  7. Για την παραγωγή ραδιοτηλεοπτικού περιεχομένου από τους τοπικούς σταθμούς, η ΕΡΤ Α.Ε. προτίθεται να αναθέσει συμβάσεις μίσθωσης έργου σε τρεις Τεχνικούς – Εικονολήπτες, ειδικότερα:
    • Ένα Τεχνικό – Εικονολήπτη για τον Περιφερειακό Σταθμό Λάρισας.
    • Ένα Τεχνικό – Εικονολήπτη για τον Περιφερειακό Σταθμό Κοζάνης.
    • Ένα Τεχνικό – Εικονολήπτη για τον Περιφερειακό Σταθμό Κομοτηνής.
  8. Για το έργο της ηχοληψίας σε ζωντανές και μη ραδιοφωνικές παραγωγές, ηχογράφηση και επεξεργασία ήχων και παραγωγών των εκπεμπόμενων ραδιοφωνικών προγραμμάτων από τον τοπικό σταθμό η ΕΡΤ Α.Ε. προτίθεται να αναθέσει την εξής σύμβαση μίσθωσης έργου σε:
    • Ένα Τεχνικό – Ηχολήπτη για τον Περιφερειακό Σταθμό Πύργου.

Οι ανωτέρω συμβάσεις μίσθωσης έργου θα έχουν διάρκεια από την υπογραφή τους, έως 31 Δεκεμβρίου 2023, με δικαίωμα παράτασης.

Το έργο θα παραδίδεται στην Αττική (στα γραφεία της ΕΡΤ Α.Ε. στην Αθήνα ή την Αγία Παρασκευή.

Πώς θα κάνετε αίτηση

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική ΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ μέσω του διαδικτύου από την ημερομηνία ανάρτησης της παρούσας στον ιστότοπο της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε., συμπληρώνοντας την ΑΙΤΗΣΗ και επισυνάπτοντας το βιογραφικό τους σημείωμα μέσω σχετικού link στο site της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. (company.ert.gr).

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία λήγει 22/01/2023 , ημέρα Κυριακή. Για διευκρινίσεις σχετικά με την Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος και τη συμμετοχή σε αυτή, οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Προσλήψεων, Αξιολόγησης και Εκπαίδευσης Προσωπικού, τηλεφωνικά στο 210 607 5687 ή 5673 (εργάσιμες ημέρες και ώρες 09:00 μέχρι 14:00) ή μέσω email στο [email protected].

Για τυχόν τεχνικές διευκρινίσεις και μόνο σχετικά με τη διαδικασία συμπλήρωσης και υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων, οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση Ψηφιακών Υποδομών & Εφαρμογών, τηλεφωνικά στο 210 609 2375 (εργάσιμες ημέρες και ώρες 09:00 μέχρι 14:00) ή μέσω email στο [email protected].

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Άνοιξε ΟΛΗ Η ΥΛΗ ΕΔΩ

ΕΚΤΑΚΤΟ ΝΕΟ - Πιστοποίηση Ιταλικών για ΑΣΕΠ ΕΥΚΟΛΑ και ΑΜΕΣΑ (ΕΞΤΡΑ Μοριοδότηση 2ης Ξένης Γλώσσας)

ΑΣΕΠ: Πάρτε το πιο ΕΥΚΟΛΟ online PROFICIENCY στην Ελλάδα σε 2 ΜΟΝΟ ημέρες (Μόνο 95 ευρώ)

ΑΣΕΠ Πιστοποίηση ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ELIC ή ECDL σε 2 ΜΟΝΟ ημέρες με εξ αποστάσεως τεστ  - 97% επιτυχία στις εξετάσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

τουρισμός διακοπές
Τουρισμός για όλους: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για το voucher- Τι είπε η Όλγα Κεφαλογιάννη
Πότε ανοίγουν οι αιτήσεις, τα ποσά, τα κριτήρια και οι δικαιούχοι - Όσα πρέπει να γνωρίζετε
Τουρισμός για όλους: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για το voucher- Τι είπε η Όλγα Κεφαλογιάννη