Το μεγάλο δίλημμα: Πρότυπο ή συμβατικό σχολείο για την κόρη μου;

Εργασία 0

Κ. Χατζηδάκης: Μειωμένη η ανεργία παρά τις πρόσφατες κρίσεις

Κωστής Χατζηδάκης
INTIME NEWS/ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Τι ανέφερε ο Κωστής Χατζηδάκης για τη μείωση της ανεργίας

Τις πρόσφατες πληροφορίες για την μείωση της ανεργίας σχολίασε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστής Χατζηδάκης, μέσω κοινωνικού μέσου δικτύωσης.

«Το μόνο δικό μου σχόλιο για τη μείωση της ανεργίας, όπως τη καταγράφει η ΕΛΣΤΑΤ, είναι ότι συνέβη εν μέσω δύο κρίσεων: του κορονοϊού και της ενέργειας. Τα συμπεράσματα δικά σας!» ανέφερε ο υπουργός.

Η δημοσίευση

Συγκεκριμένα, ο κ. Χατζηδάκης αναφέρει τα εξής:

«Παραθέτω τι λέει η ΕΛΣΤΑΤ:

- Το εποχικά διορθωμένο ποσοστό ανεργίας τον Σεπτέμβριο του 2022 ανήλθε σε 11,8% έναντι του αναθεωρημένου προς τα άνω 13,3% τον Σεπτέμβριο του 2021 και του αναθεωρημένου προς τα κάτω 12,1% τον Αύγουστο του 2022.

- Οι απασχολούμενοι ανήλθαν σε 4.149.663 άτομα, σημειώνοντας αύξηση κατά 83.545 άτομα σε σχέση με τον Σεπτέμβριο του 2021 (+2,1%) και κατά 43.487 άτομα σε σχέση με τον Αύγουστο του 2022 (+1,1%).

- Οι άνεργοι ανήλθαν σε 556.324 άτομα, σημειώνοντας μείωση κατά 65.121 άτομα σε σχέση με τον Σεπτέμβριο του 2021 (-10,5%) και κατά 8.449 άτομα σε σχέση με τον Αύγουστο του 2022 (-1,5%)».

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Η μεγάλη συνέντευξη της Σοφίας Ζαχαράκη στο alfavita.gr: Αναπληρωτές, μισθοί, Πανελλαδικές και νέο Λύκειο (Vidcast)

Μπράβο Αθερίδη σε Χρυσοχοΐδη για Marfin: «Κατουρήθηκα στα γέλια με το ελληνικό FBI – Σήμερα τα παίρνω όλα πίσω»

Τα σχολεία που προσφέρουν επιπλέον μόρια στους εκπαιδευτικούς – Τι ισχύει

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

εργασία