Το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ) ετοιμάζει την δημοσίευση των νέων προκηρύξεων που αναμένεται να στελεχώσουν με νέους δημόσιους υπαλλήλους τον ευρύτερο Δημόσιο Τομέα το 2022.
Ήδη, έχει πάρει ΦΕΚ η μεγάλη προκήρυξη 13Κ/2021 που αφορά την πλήρωση 1.468 θέσεων μόνιμου προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου σε Ο.Τ.Α. α΄ και β΄ βαθμού, στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας, στο Διαδημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λέσβου και στον Φορέα Διαχείρισης Μητροπολιτικού Πάρκου Περιβαλλοντικών και Εκπαιδευτικών Δραστηριοτήτων και Ανάπτυξης Κοινωνικής Οικονομίας «Αντώνης Τρίτσης».
Ταυτόχρονα όμως το ΑΣΕΠ επεξεργάζεται ακόμα τρεις προκηρύξεις θα στελεχώσουν τρία υπουργεία με νέους δημόσιους υπαλλήλους και αναμένεται να δημοσιευθούν το προσεχές διάστημα.
Διαβάστε περισσότερα στο proson.gr
Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα
ΑΣΕΠ 3Κ/2025: 450 Διορισμοί στο Υπ.Πολιτισμού ΧΩΡΙΣ πτυχίο - Αιτήσεις εδώ
Πιστοποίηση Η/Υ - ECDL golearn για το Δημόσιο σε 2 ημέρες στα χέρια σου