Thumbnail
Θέσεις εργασίας

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση μίσθωσης έργου ενός (1) Εκπαιδευτικου Αγγλικής Γλώσσας, χρονικής διάρκειας όπως αναγράφεται παρακάτω, στη συγκεκριμένη ειδικότητα για το Πρόγραμμα “Curing the Limbo”.

Απαραίτητα τυπικά προσόντα:
 Τίτλος σπουδών ημεδαπής ή αλλοδαπής με ειδικότητα ΠΕ Φιλολογίας ή ΠΕ Αγγλική Φιλολογίας ή συναφές γνωστικό αντικείμενο (10 μόρια)·
 Μεταπτυχιακό στη Διδασκαλία της Αγγλικής ως Ξένης Γλώσσας ή σε συναφές γνωστικό αντικείμενο (10 μόρια)·
 Επαγγελματική εμπειρία (γενική διδακτική εμπειρία και εμπειρία στην εκπαίδευση ενηλίκων και στη διδασκαλία προσφύγων ή ευάλωτων κοινωνικών ομάδων) (20 μόρια)·
 Εμπειρία στην ανάπτυξη εκπαιδευτικού υλικού (10 μόρια)·

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την σχετική αίτηση για την εν λόγω ανακοίνωση και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Αθηναίων, Λιοσίων 22, Τ.Κ. 104 38, Αθήνα, Γραφείο Πρωτοκόλλου – 2ος Όροφος και θα απευθύνεται στην Επιτροπή Αξιολόγησης του προγράμματος “Curing the Limbo” . Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

Το "μυστικό" επίδομα των 300€ με τους χιλιάδες δικαιούχους - 750 ευρώ σε χιλιάδες εργαζόμενους του ιδιωτικού

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

dimofili_onomata.jpeg
10+ μοναδικά ελληνικά ονόματα που δεν ακούς κάθε μέρα – αλλά μένουν αξέχαστα
Παραδοσιακά, αρχαιοελληνικά και σπάνια ονόματα που κρύβουν ιστορία, μουσικότητα και ξεχωριστό χαρακτήρα.
10+ μοναδικά ελληνικά ονόματα που δεν ακούς κάθε μέρα – αλλά μένουν αξέχαστα
milopita
Η πιο εύκολη μηλόπιτα του κόσμου: Μόνο 3 υλικά και χωρίς ζάχαρη
Αφράτη, υγιεινή και πεντανόστιμη – φτιάξτε μια μηλόπιτα που θέλει ελάχιστο χρόνο και καθόλου γλυκαντικά, μόνο τη φυσική γλύκα των μήλων.
Η πιο εύκολη μηλόπιτα του κόσμου: Μόνο 3 υλικά και χωρίς ζάχαρη