Thumbnail
Θέσεις εργασίας

Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους/ες (φυσικά πρόσωπα) οι οποίοι πληρούν τις προϋποθέσεις για την υποβολή αίτησης προς σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου με τρεις (3) εμπειρογνώμονες στο πλαίσιο υλοποίησης του Έργου 13: «Διαχείριση Έργου» της Δράσης «TAF/TAP–TSI Εφαρμογή στην Ελλάδα: Σχεδιασμός και ανάπτυξη κλιμακούμενων συστημάτων TAF/TAP – TSI», το οποίο συγχρηματοδοτείται από την CEF-Transport financing και το Ελληνικό Δημόσιο, μέχρι την ολοκλήρωση του ανωτέρω Προγράμματος.

Η πλήρης πρόσκληση για την οποία μπορούν αναλυτικά να ενημερωθούν οι ενδιαφερόμενοι, έχει δημοσιευθεί στον διαδικτυακό τόπο του Ο.Σ.Ε.
(www.ose.gr)

Οι υποψήφιοι/ες έχουν το δικαίωμα υποβολής μιας (1) έντυπης αίτησης, εντός της αποκλειστικής προθεσμίας, που αρχίζει από την επομένη ημέρα της ανάρτησης της παρούσας στην ιστοσελίδα www.ose.gr και στο πρόγραμμα διαύγεια, ήτοι από την 21/02/2019 έως και την 28/02/2019, ημέρα Πέμπτη.

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων κατατίθενται αποκλειστικά και μόνο εντύπως μαζί με τα συνημμένα δικαιολογητικά σε σφραγισμένο φάκελο σε εργάσιμες ημέρες και ώρες 08:30 έως 14:30 στο Γραφείο Πρωτοκόλλου του Ο.Σ.Ε., επί της οδού Καρόλου 1-3 Τ.Κ 10437, Αθήνα (8ος όροφος – Γραφείο Πρωτοκόλλου 801) ή αποστέλλονται ταχυδρομικά (συστημένη επιστολή ή courier). Η εμπρόθεσμη υποβολή των αιτήσεων αποδεικνύεται αποκλειστικά από τον αριθμό Πρωτοκόλλου παραλαβής του Ο.Σ.Ε., ή σε περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής από τη σφραγίδα του ταχυδρομείου.

Για να δείτε την προκήρυξη πατήστε ΕΔΩ

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

Ανακοινώθηκε επίσημα ο 3ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με νέα ύλη

Διορίζονται όλοι το 2026 στα Δικαστήρια χωρίς όριο ηλικίας και πτυχίο

Το "μυστικό" επίδομα των 300€ με τους χιλιάδες δικαιούχους - 750 ευρώ σε χιλιάδες εργαζόμενους του ιδιωτικού

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

καταιγίδα από την κακοκαιρία
Κακοκαιρία: Σε επιφυλακή η Αττική έως το βράδυ – Πού θα «χτυπήσουν» ακραία φαινόμενα
ΕΜΥ: Επικαιροποιημένο έκτακτο δελτίο για την κακοκαιρία – Ακραία φαινόμενα τις επόμενες ώρες με καταιγίδες, χιόνια και θυελλώδεις ανέμους
Κακοκαιρία: Σε επιφυλακή η Αττική έως το βράδυ – Πού θα «χτυπήσουν» ακραία φαινόμενα
Θερινό Σχολείο στη Βεργίνα
ΑΠΘ: Θερινό Σχολείο στη Βεργίνα - Η τεχνολογία στην υπηρεσία της Αρχαιολογίας
2ο Θερινό Σχολείο: Καινοτόμες τεχνολογίες αποτύπωσης στην υπηρεσία της αρχαιολογικής ανασκαφής και εργαλεία αρχαιολογικής πρόβλεψης
ΑΠΘ: Θερινό Σχολείο στη Βεργίνα - Η τεχνολογία στην υπηρεσία της Αρχαιολογίας