Τα εξ αποστάσεως μεταπτυχιακά για εκπαιδευτικούς με ανοικτές αιτήσεις έως 7/02 που μοριοδοτούν
Αφορούν Εκπαιδευτικούς και δίνουν Μόρια - Τα εξ αποστάσεως αναγνωρισμένα Μεταπτυχιακά που έχουν ανοικτές αιτήσεις τώρα

Έως τις 7 Φεβρουαρίου συνεχίζονται οι αιτήσεις για το εαρινό εξάμηνο που αρχίζει τις επόμενες ημέρες τον Φεβρουάριο για τα Εξ αποστάσεως αναγνωρισμένα Μεταπτυχιακά που προσφέρει το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας σε συνεργασία με Ελληνιικά Πανεπιστήμια τα οποία μοριοδοτούν  εκπαιδευτικούς.  Τις τελευταίες ημέρες έγινε γνωστό από το Υπουργείο Παιδείας η προώθηση προγράμματος εκπαίδευσης 5.000 προσφύγων όπου για την υλοποίησή του θα χρειαστούν να γίνου νέες προσλήψεις εκπαιδευτικών με συγκεκριμένα όμως κριτήρια. Το βασικό κριτήρια είναι να έχουν κάνει το  Εξ Αποστάσεως Μεταπτυχιακό στη Διδασκαλία της Ελληνικής ως Δεύτερης/Ξένης Γλώσσας

Τα προγράμματα έχουν διάρκεια από 3 εξάμηνα (ελάχιστη διάρκεια) μέχρι 9 εξάμηνα (μέγιστη διάρκεια), δηλαδή το χρονικό διάστημα φοίτησης καθορίζεται από τον σπουδαστή

Εξ αποστάσεως μοριοδοτούμενο Μεταπτυχιακό στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πατρών  (Joint Degree) προσφέρουν αξιολογημένο-πιστοποιημένο μεταπτυχιακό πρόγραμμα επιπέδου Master στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση. Το Μεταπτυχιακό αυτό μοριοδοτεί τα μέγιστα  (4 μόρια στους πίνακες ΣΜΕΑΕ!) για τους πίνακες των αναπληρωτών, μοριοδοτεί  για μόνιμο διορισμό σε διαγωνισμό ΑΣΕΠ, παρέχει παδιαγωγική επάρκεια καθώς προσφέρει και πρακτική άσκηση στην Ελλάδα!

Είναι ένα από τα μόνα εξ αποστάσεως Μεταπτυχιακά Προγραμματα στην Ειδική Αγωγή που καλύπτει όλες τις απαιτήσεις του Υπ.Παιδείας, του ΔΟΑΤΑΠ και του ΙΕΠ καθώς συμπεριλαμβάνει πρακτική άσκηση μέσα στο πρόγραμμα σπουδών στην Ελλάδα και όχι ανεξάρτητα από αυτά σαν ξεχωριστό συμπλήρωμα.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ και κάντε αίτηση

Το κορυφαίο εξ Αποστάσεως Μεταπτυχιακό στην Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων

Το εξ αποστάσεως Μεταπτυχιακό στην Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων προσελκύει το τελευταίο διάστημα ολοένα και μεγαλύτερο κομμάτι των εκπαιδευτικών.Πραγματοποιείται από κοινού από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.

Μπορείτε να εργαστείτε σε: 

- Φορείς αρχικής και συνεχιζόμενης επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης (ΙΕΚ, ΚΕΚ, Τμήματα ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού και εκπαίδευσης επιχειρήσεων, Σχολές Μαθητείας Παραγωγικών Υπουργείων, κ.λπ.).

- Φορείς που παρέχουν προγράμματα δια βίου εκπαίδευσης σε ενήλικες ή ευάλωτες κοινωνικές ομάδες (ΚΔΒΜ-Κέντρα δια βίου Μάθησης στους δήμους ή ιδιωτικά, ΚΕΕ-Κέντρα Εκπαίδευσης Ενηλίκων, ΜΚΟ-Μη Κυβερνητικοί Οργανισμοί, κ.λπ.).

- Φορείς μη τυπικής εκπαίδευσης που συνδυάζουν την εκπαίδευση και τον πολιτισμό (Μουσεία, Πινακοθήκες, Πολιτιστικά Ιδρύματα, Βιβλιοθήκες, κ.λπ)

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ και κάντε αίτηση


Εξ Αποστάσεως Μεταπτυχιακό στη Διδασκαλία της Ελληνικής ως Δεύτερης/Ξένης Γλώσσας

Το αναγνωρισμένο Εξ Αποστάσεως Μεταπτυχιακό στη Διδασκαλία της Ελληνικής ως Δεύτερης/Ξένης Γλώσσας πραγματοποιείται από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας σε συνεργασία με το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας

Επαγγελματικές Προοπτικές

Όσοι ολοκληρώσουν επιτυχώς το πρόγραμμα θα μπορούν να απασχοληθούν σε δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς σε όλο τον κόσμο (εστίες διδασκαλίας, σχολεία, πανεπιστήμια και ερευνητικά κέντρα) που εξειδικεύονται στη διδασκαλία της ελληνικής ως δεύτερης/ξένης γλώσσας.

Οι απόφοιτοι τμημάτων Ελληνικής Φιλολογίας που έχουν κάνει ή κάνουν αυτό το Μεταπτυχιακό θα μπορούν να εργαστούν και στο νέο πρόγραμμα Εκπαίδευσης 5.000 προσφύγων (δείτε εδώ)

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ και κάντε αίτηση

Επιστήμες της Αγωγής: Εξ αποστάσεως ΠΜΣ στη Εκπαιδευτική Τεχνολογία

Το ΠΜΣ "Εκπαιδευτική Τεχνολογία" ως γνωστικό αντικείμενο του Μεταπτυχιακού στις Επιστήμες της Αγωγής κεντρίζει το ενδιαφέρον ολοένα και περισσότερων εκπαιδευτικών. Εξ αποστάσεως και αναγνωρισμένο Μεταπτυχιακό

Ππτυχιούχοι του προγράμματος έχουν τις παρακάτω επιλογές:
1. Να επιδιώξουν διοικητική θέση σε επίπεδο σχολείου (π.χ. Διευθυντής, Βοηθός Διευθυντής) ή/και Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού (π.χ. Επιθεωρητής).
2. Να εργαστούν ως επιμορφωτές στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο.
3. Να καταλάβουν ακαδημαϊκή θέση σε ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ και κάντε αίτηση

Εξ αποστάσεως ΠΜΣ  Εκπαιδευτική Ηγεσία και Διοίκηση

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων (προδημοτικής, δημοτικής και μέσης εκπαίδευσης), οι οποίοι ενδιαφέρονται:

Να εμβαθύνουν σε έννοιες, αρχές και γενικεύσεις του γνωστικού αντικειμένου που επιλέγουν και να ασκηθούν σε σχετικές δεξιότητες. Να καταλάβουν θέση σε επίπεδο σχολείου ( βοηθός διευθυντής, διευθυντής ) ή/και σε επίπεδο υπουργείου ( επιθεωρητής, παιδαγωγικός σύμβουλος, ανώτερος λειτουργός εκπαίδευσης ). Να δραστηριοποιηθούν στον ιδιωτικό τομέα και να διακριθούν μέσω εξειδικευμένων γνώσεων σε τομείς αιχμής.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ και κάντε αίτηση

Αιτήσεις για το Εξ αποστάσεως ΠΜΣ "Τέχνες στην Εκπαίδευση"

Δείτε περισσότερα εδώ

σχετικά άρθρα