εκπαιδευτές ενηλίκων
Μόνο για λίγες ημέρες το ταχύρρυθμο σεμινάριο Εκπαίδευσης Εκπαιδευτών ενηλίκων που προωθεί η golearn στα 185 ευρώ από τα 400. Πάρτε το δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις και λάβετε την ΕΠΑΡΚΕΙΑ - ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Για περιορισμένες ημέρες εν όψει των εξετάσεων Πιστοποίησης του ΕΟΠΠΕΠ για τους εκπαιδευτές ενηλίκων το ταχύρρυθμο σεμινάριο Εκπαίδευσης Εκπαιδευτών Ενηλίκων που προωθεί το goLearn παρέχεται με μόνο 185 σύνολο διδάκτρων (τίποτα έξτρα) από 400 ευρώ.

Με αυτόν τον τρόπο όλοι που ενδιαφέρονται να Πιστοποιηθούν ως Εκπαιδευτές Ενηλίκων θα τα καταφέρουν με το χαμηλότερο κόστος. 

Με το σεμινάριο που υπογράφει το ΕΚΕΤΑ (το μεγαλύτερο Ερευνητικό κέντρο της Ελλάδας) μπορείτε να αποκτήσετε το δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις Πιστοποίησης και να τις περάσετε με επιτυχία.

10.000 νέες προσλήψεις με αμοιβές έως και άνω των 3.000 ευρώ για 40 ημέρες κατάρτιση

Παίρνοντας το σεμινάριο θα μπορέσετε να δώσετε εξετάσεις και να Πιστοποιηθείτε ως εκπαιδευτής στο αντικείμενό σας. Έτσι θα έχετε πρόσβαση στις χιλιάδες νέες προσλήψεις που γίνονται και θα γίνουν λόγω του καταιγισμού των vouchers κατάρτισης.

Κατοχυρώστε την έκπτωση και με 185 ευρώ μόνο κλειδώστε συμμετοχή στις εξετάσεις Πιστοποίησης και την επιτυχία σας

Το ταχύρρυθμο σεμινάριο πραγματοποιείται εξ αποστάσεως και εμπεριέχει την κορυφαία προετοιμασία στον σχεδιασμό και την υλοποίηση της μικροδιδασκαλίας στην οποία και θα εξεταστείτε στον ΕΟΠΠΕΠ.

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΕΔΩ ΕΩΣ 24-05.

ptyxio
ΕΚΕΤΑ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Δημοτικά Σχολεία: Αλλάζει το ωράριο αποχώρησης των μαθητών

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 24/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα