Thumbnail
Ημερίδες στα Γρεβενά

Δύο ενημερωτικές ημερίδες Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Σταδιοδρομίας διοργανώνονται αύριο Πέμπτη 26 και την Παρασκευή 27 Απριλίου 2017 σε Γρεβενά και Δεσκάτη.

Στην πόλη των Γρεβενών θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη στις 12:00 το μεσημέρι, στην αίθουσα «Πέτρος Σιούλης», στο Διοικητήριο Γρεβενών και στην πόλη της Δεσκάτης την Παρασκευή στις 12:00 το μεσημέρι στο Αμφιθέατρο Γυμνασίου του Γυμνασίου.

Και στις δύο ημερίδες θα έχουμε τις εισηγήσεις: «Η διαμόρφωση της ταυτότητας στην εφηβεία – βαδίζοντας προς την ενηλικίωση», από τη Λίλιαν Αθανασοπούλου, Παιδοψυχίατρος, Δ/τρια ΕΣΥ, Επιστ. Υπεύθυνη Ιατροπαιδαγωγικού Κέντρου, ΓΝΘ Γ. Παπανικολάου, «Η διαχείριση του άγχους των εξετάσεων» από την Κατερίνα Καλαμπαλίκη, Στέλεχος Κέντρου Πρόληψης «Ορίζοντες», Ψυχολόγος, η «Προετοιμασία των μαθητών/τριών για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις – Βασικές επισημάνσεις» από τη Μαρίνα Πάλλα, Σχολική Σύμβουλος Μαθηματικών, ΠΔΕ Δυτ. Μακεδονίας και ο «Σχολικός Επαγγελματικός Προσανατολισμός και Συμβουλευτική Σταδιοδρομίας», από την Αννούλα Κακαλέ, Εκπαιδευτικός, Υπεύθυνη ΣΕΠ στο ΚΕΣΥΠ Γρεβενών.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πότε θα βγουν οι πίνακες κατάταξης αναπληρωτών για προσλήψεις

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 17/8

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

peripolika.jpg
Σκιάθος: Συνελήφθη πατέρας που κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος του 7χρονου παιδιού του
Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι βρίσκεται σε διαδικασία συναινετικού διαζυγίου και έχει συμφωνήσει στη συνεπιμέλεια του παιδιού.
Σκιάθος: Συνελήφθη πατέρας που κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος του 7χρονου παιδιού του