ΘΕΜΑ: «Επιμορφωτικό Σεμινάριο»
Σας γνωστοποιούμε ότι ο Σύνδεσμος Καθηγητών Γαλλικής Γλώσσας Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (Apf) και η Πρεσβεία της Γαλλίας στην Ελλάδα – Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδας διοργανώνουν επιμορφωτικό σεμινάριο με τίτλο: «Ανανεωνόμαστε για να συνεχίσουμε».
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί από την 1η έως και τις 4 Σεπτεμβρίου 2015 στην Αθήνα,στο Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών (Σίνα 31) και μπορούν να το παρακολουθήσουν εκπαιδευτικοίΠ/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης κλάδου ΠΕ05, χωρίς δαπάνη για το δημόσιο.
Οι Διευθυντές Διευθύνσεων Π/θμιας & Δ/θμιας Εκπ/σης σε συνεργασία με τους Διευθυντές των σχολικών μονάδων να διευκολύνουν τους εκπαιδευτικούς που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο σεμινάριο, εφόσον δεν παρακωλύεται η ομαλή λειτουργία των σχολείων.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ηλεκτρονική διεύθυνση www.apf.gr.
Υπουργείο Παιδείας
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 14/9
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ