Thumbnail
Σεμινάριο με θέμα: Εφαρμογή της Διοίκησης Ολικής Ποιότητας(ΔΟΠ) σε σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί συνάδελφοι-ισσες,

Ως γνωστόν, η Πανελλήνια Επιστημονική Ένωση Διευθυντών Σχολικών Μονάδων Π.Ε. στο πλαίσιο της επιμόρφωσης των μελών της, οργανώνει κύκλο επιμορφωτικών σεμιναρίων στην «Οργάνωση και Διοίκηση της Εκπαίδευσης» με εισηγητές καθηγητές ΑΕΙ. Επιστημονική Υπεύθυνη είναι η κ. Χατζηπαναγιώτου Παρασκευή, Επίκουρη Καθηγήτρια Εκπαιδευτικής Διοίκησης στο Τμήμα Επιστημών της Αγωγής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Κύριος σκοπός των σεμιναρίων είναι να καταστήσει τους Διευθυντές σχολικών μονάδων που θα τα παρακολουθήσουν, ικανούς να συμβάλουν στο σχεδιασμό, στην ανάπτυξη και στη διοίκηση του σύγχρονου σχολείου, αναβαθμίζοντας έτσι σε μεγάλο βαθμό την παροχή των εκπαιδευτικών υπηρεσιών του δημόσιου σχολείου.

Τα σεμινάρια προσφέρονται εντελώς δωρεάν, πραγματοποιούνται περίπου κάθε μήνα και ο αριθμός τους θα είναι σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό 6 έως 7.

Σε όσους παρακολουθούν τα σεμινάρια θα δίνεται  Βεβαίωση Παρακολούθησης. Με την ολοκλήρωση του κύκλου επιμορφωτικών σεμιναρίων θα χορηγηθεί Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης.

Το 4ο επιμορφωτικό  σεμινάριο με θέμα: «Εφαρμογή της Διοίκησης Ολικής Ποιότητας(ΔΟΠ) σε σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης»  θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Μαρτίου 2015 και ώρες 10:00-13:00 στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Περιστερίου (Νέο Δημαρχείο Περιστερίου, ακριβώς στο σταθμό ΜΕΤΡΟ «ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ») με εισηγήτρια την κα Χατζηπαναγιώτου Παρασκευή.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο τα μέλη της Ένωσης Διευθυντών που είναι οικονομικά τακτοποιημένα. Η οικονομική τακτοποίηση μπορεί να πραγματοποιηθεί και την ημέρα του σεμιναρίου. Επίσης, την ημέρα των Σεμιναρίων θα υπάρχει η δυνατότητα εγγραφής νέων μελών ώστε να μπορούν να παρακολουθήσουν τα Σεμινάρια.

Δηλώσεις συμμετοχής στην ηλεκτρονική Διεύθυνση:

 http://www.jotformeu.com/form/42746813431353 

Περισσότερες πληροφορίες:  www.panenosi.gr, Τηλέμαχος Κουντούρης 6939415171 και Νικόλαος Μακεδών 6972093097.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος       Ο Γεν. Γραμματέας

Γεώργιος Ανδριάς                       Νικόλαος Μακεδών


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ  ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ  ΕΝΩΣΗ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ  ΣΧΟΛΙΚΩΝ  ΜΟΝΑΔΩΝ

ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Κομοτηνής  14     11526  Αθήνα     Αθήνα, 24 -02-2015      www.panenosi.gr     

[email protected]

ΠΛΗΡ.: Κουντούρης Τηλέμαχος    6939415171

 Μακεδών Νικόλαος          6972093097

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 8/10

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Πανεπιστήμιο Πατρών
"Welcome to UP 2025": Το Πανεπιστήμιο Πατρών προσαρμόζει το φεστιβάλ υποδοχής φοιτητών στις καιρικές συνθήκες
Οι εκδηλώσεις του φεστιβάλ προσαρμόζονται ελαφρώς στο πρόγραμμα, ώστε να διασφαλιστεί η ασφάλεια και η ομαλή διεξαγωγή όλων των δράσεων
"Welcome to UP 2025": Το Πανεπιστήμιο Πατρών προσαρμόζει το φεστιβάλ υποδοχής φοιτητών στις καιρικές συνθήκες
aithousa_taksi
Σχολεία-«παράγκες» στον Δήμο Αχαρνών: Διαμαρτυρία για κακοσυντηρημένα κτίρια, λυόμενες αίθουσες και ελλείψεις προσωπικού

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ανατολικής Αττικής «Ο Σωκράτης» στηρίζει τον αγώνα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του...

Σχολεία-«παράγκες» στον Δήμο Αχαρνών: Διαμαρτυρία για κακοσυντηρημένα κτίρια, λυόμενες αίθουσες και ελλείψεις προσωπικού
taksi
Σοβαρές ελλείψεις στα σχολεία της Άθήνας: Παράσταση διαμαρτυρίας από γονείς και Ένωση Συλλόγων Γονέων
Η κατάσταση στα σχολεία - Κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στην επόμενη κινητοποίηση
Σοβαρές ελλείψεις στα σχολεία της Άθήνας: Παράσταση διαμαρτυρίας από γονείς και Ένωση Συλλόγων Γονέων