Στο πλαίσιο της αναμόρφωσης, αναβάθμισης και ενίσχυσης της επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης, ο Γενικός Γραμματέας ΕΕΚΔΒΜ&Ν, Γεώργιος Βούτσινος, πραγματοποίησε επισκέψεις στις περιφερειακές ενότητες Λασιθίου και Ηρακλείου της Περιφέρειας Κρήτης στις 11 και 12.04.2022.
Πιο συγκεκριμένα, ο Γενικός Γραμματέας συναντήθηκε με τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Κρήτης κ. Εμμανουήλ Καρτσωνάκη, τους Διευθυντές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου, κ. Αθανάσιο Κατσαγκόλη, και Ηρακλείου, κ. Ιωάννη Καραγιαννίδη, καθώς και με εκπροσώπους των Δήμων και της Περιφέρειας.
Επίσης, πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με στελέχη εκπαίδευσης όλων των δομών επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης (Ημερήσια και Εσπερινά ΕΠΑ.Λ., Ι.Ε.Κ. και Εργαστηριακά Κέντρα) των εν λόγω περιφερειακών ενοτήτων, οι οποίες έλαβαν χώρα σε Νεάπολη, Άγιο Νικόλαο και Ηράκλειο, προκειμένου ο Γενικός Γραμματέας να ενημερωθεί για τα προβλήματα και τις τοπικές εκπαιδευτικές ανάγκες και παράλληλα να παρουσιάσει τις μεταρρυθμίσεις που περιλαμβάνονται στον ν. 4763/2020.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 22/9
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ