ΔΟΕ και ΟΛΜΕ: «Νίκη για 2.500 διωκόμενους εκπαιδευτικούς» οι απαλλακτικές αποφάσεις (Vid)

Υπουργείο Παιδείας 0

Μόνιμοι διορισμοί: 41 μέλη ΕΕΠ-ΕΒΠ σε Πρωτοβάθμια-Δευτεροβάθμια Ειδική Αγωγή

eidiki-agogi-epistimes-tis-agogis
«Επιστήμες της Αγωγής: Ειδική Αγωγή»
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Μόνιμοι διορισμοί 41 μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού σε κενές οργανικές θέσεις σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης από τους τελικούς αξιολογικούς πίνακες κατάταξης Γ1΄ της προκήρυξης 2ΕΑ/2019 του ΑΣΕΠ (ΑΣΕΠ 14)

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι, σε εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 62 του ν. 4589/2019 (ΦΕΚ Α΄ 13) και μετά την ολοκλήρωση της υποβολής των αιτήσεων στο πλαίσιο της αριθ. 4275/Ε4/13-1-2022 (ΦΕΚ ΑΣΕΠ 3, ΑΔΑ: Ω5ΜΠ46ΜΤΛΗ-ΥΚΧ) Πρόσκλησης, όπως διορθώθηκε και ισχύει, για μόνιμο διορισμό σε κενές οργανικές θέσεις υποψήφιων μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) κλάδων ΠΕ21, ΠΕ23, ΠΕ25, ΠΕ28, ΠΕ29 και ΠΕ30, εγγεγραμμένων στους αξιολογικούς πίνακες κατάταξης Γ1΄ του ΑΣΕΠ της 2ΕΑ/2019 προκήρυξης, όπως αναμορφώθηκαν και ισχύουν, διορίζονται 41 μέλη ΕΕΠ στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση.

Μετά τη δημοσίευση περίληψης της απόφασης διορισμών στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως θα ακολουθήσει νεότερο δελτίο τύπου, με το οποίο θα ενημερωθούν οι διορισθέντες για τις ημερομηνίες κατά τις οποίες οφείλουν να παρουσιαστούν για ορκωμοσία και ανάληψη υπηρεσίας.

Δείτε τον πίνακα διορισθέντων

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Βάσεις Εισαγωγής 2026: Οι 20 σχολές με τα περισσότερα μόρια που τρυπάνε το ταβάνι

Ν. Φαραντούρης: «614 εκατ. ευρώ στα φροντιστήρια» – Καταγγελίες για ενδείξεις καρτέλ στην ιδιωτική εκπαίδευση

Η «πιο δυσάρεστη» λέξη της αγγλικής γλώσσας έχει ελληνική προέλευση

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

υπουργείο παιδείας