Πιστοποίηση Αγγλικών LTE GOLEARN - ΑΣΕΠ
eidiki-agogi
Η ΕΛΜΕ Χίου εξέδωσε ανακοίνωση τονίζοντας ότι αν κάποιοι συνάδελφοι προσληφθούν, δε θα έχουν αντικείμενο εργασίας στην Ειδική Αγωγή. Συνεπώς θα είναι αδύνατον να τοποθετηθούν σε οργανική θέση για την οποία θα προσληφθούν!

Συνέβη κι αυτό: Το υπουργείο Παιδείας έβγαλε πρόσκληση για κάλυψη οργανικών θέσεων στην Ειδική Αγωγή στη Χίο, για ειδικότητες στις οποίες...δεν υπάρχουν διαθέσιμες ώρες!

Η ΕΛΜΕ του νησιού που διαπίστωσε τη «γκάφα» εξέδωσε ανακοίνωση τονίζοντας ότι αν κάποιοι συνάδελφοι προσληφθούν, δε θα έχουν αντικείμενο εργασίας στην Ειδική Αγωγή. Συνεπώς θα είναι αδύνατον να τοποθετηθούν σε οργανική θέση για την οποία θα προσληφθούν!

«Ρωτάμε λοιπόν με βάση ποια λογική εξαγγείλατε κενά σε αυτές τις ειδικότητες», τονίζουν οι εκπαιδευτικοί.

Η ανακοίνωση της ΕΛΜΕ Χίου

Σύμφωνα με την αριθμ. πρωτ. 2289/Ε1/11-1-2022 (ΦΕΚ 1/τ. ΑΣΕΠ/11-1-2022, ΑΔΑ: 65Μ846ΜΤΛΗ-Γ3Γ) υπουργική απόφαση, και την υπ’ αριθμ. πρωτ. 3563/Ε1/12-1-2022 (ΑΔΑ: ΨΛΡΜ46ΜΤΛΗ-ΞΝΛ) πρόσκληση καλούνται να υποβάλλουν αίτηση - δήλωση προτιμήσεων περιοχών , οι υποψήφιοι που επιθυμούν να διοριστούν σε κενές οργανικές θέσεις των σχολείων Α/θμιας και Β/θμιας Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης.

Για τη ΔΔΕ Χίου φαίνεται ότι υπάρχουν δύο (2) κενές οργανικές θέσεις Ειδικής Αγωγής. Η μία αφορά την ειδικότητα ΠΕ04.02 (Χημικού) και η δεύτερη την ειδικότητα ΠΕ84 (Ηλεκτρονικών Μηχανικών).

Όμως από τα κενά που έχουν αποτυπωθεί μέχρι τώρα, δεν υπάρχουν ανάγκες για τις συγκεκριμένες αλλά για άλλες ειδικότητες, οπότε αν κάποιοι συνάδελφοι προσληφθούν δε θα έχουν αντικείμενο εργασίας στην Ε.Ε. Συνεπώς θα είναι αδύνατον να τοποθετηθούν σε οργανική θέση για την οποία θα προσληφθούν!

Ρωτάμε λοιπόν με βάση ποια λογική εξαγγείλατε κενά σε αυτές τις ειδικότητες.

Προφανώς η ΕΛΜΕ Χίου είναι υπέρ του μαζικού διορισμού εκπαιδευτικών, όμως πρέπει να καλύπτονται οι πραγματικές ανάγκες στα σχολεία όπως αυτές αποτυπώνονται από τη ΔΔΕ.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέες Προσλήψεις στο Ίδρυμα Ωνάση και στην στέγη Γραμμάτων και τεχνών

Γεωργία - Βιασμός: Συγκλονίζουν οι φωτογραφίες με τις μελανιές στο σώμα της (εικόνες)

Πανεπιστήμιο Πατρών: Ξεκινάει η 1η ΕΤΗΣΙΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ Εκπαιδευτικών στον ΑΥΤΙΣΜΟ στην Ελλάδα

ΑΣΕΠ 13Κ/2021 - Δήμοι: Το ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ Lower - Proficiency (90 μόρια) σε 2 ημέρες Μόνο 111 ευρώ για 90 μόρια

Προσλήψεις Εκπαιδευτικών: Το κορυφαίο 9ΜΗΝΟ σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ στην Ελλάδα

ECDL | Πιστοποίηση Υπολογιστών για ΑΣΕΠ μόνο 95 ευρώ μέσα σε 2 ημέρες

σχετικά άρθρα

Rapid test
Απανωτά «ραπίσματα» για Αδωνι: Κι άλλος Συλλογος Γονέων και Δήμος βρήκαν φθηνότερα test PCR!
Aκόμα ένας Σύλλογος Γονέων κι ένας Δήμος πέτυχαν καλύτερες τιμές των τεστ PCR από το κράτος, αποδεικνύοντας έτσι εμπράκτως πόσο αναποτελεσματική ήταν...
Κι άλλος Συλλογος Γονέων και Δήμος βρήκαν φθηνότερα PCR από τον Αδωνι!