ipourgeio_paideias
Το υπουργείο Παιδείας πήρε πίσω το « 1άτομο ανά 16 τ.μ. η είσοδος του κοινού» μετά τις αντιδράσεις

Με ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο Παιδείας στην επίσημη ιστοσελίδα του, όριζε έως το Σάββατο 8 Ιανουαρίου, τους όρους σύμφωνα με τους οποίους το κοινό μπορούσε να επισκεφθεί την κεντρική υπηρεσία στο Μαρούσι. Ωστόσο μετά τις αντιδράσεις, άλλαξε την ανακοίνωση. 

Αναλυτικότερα, ανέφερε «Για την επίτευξη της αποφυγής συνωστισμού, η εξυπηρέτηση του κοινού θα γίνεται κατά προτίμηση, αλλά όχι αποκλειστικά, κατόπιν προγραμματισμένων ραντεβού με τις αντίστοιχες αρμόδιες υπηρεσίες τηρουμένων πάντα των μέτρων προστασίας και της αναλογίας ενός ατόμου ανά 16 τ.μ. και με υποχρεωτική χρήση μάσκας ακόμα και σε εξωτερικό χώρο εφόσον δεν τηρούνται οι απαιτούμενες αποστάσεις».

Μετά τις αντιδράσεις που υπήρξαν για την αναλογία δύο ατόμων ανά 32 τ.μ, τη στιγμή που 25-29 μαθητές «στοιβάζονται» στις αίθουσες σχολείων επίσης στα 32 τ.μ, το υπουργείο άλλαξε την ανακοίνωσή του αφαιρώντας τον επίμαχο όρο.

Δείτε τη φωτογραφία με την νέα ανακοίνωση:

anakoinosi

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

48 νέες θέσεις Πιστοποιημένων Εκπαιδευτών ενηλίκων

Ρεβεγιόν με χιόνια στην Αττική - Προβλέψεις από Καλλιάνο και Κολυδά

Παν.Αιγαίου: Νέα Μοριοδοτούμενα σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς με Υποτροφίες έως 31/12

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

dimofili_onomata.jpeg
10+ μοναδικά ελληνικά ονόματα που δεν ακούς κάθε μέρα – αλλά μένουν αξέχαστα
Παραδοσιακά, αρχαιοελληνικά και σπάνια ονόματα που κρύβουν ιστορία, μουσικότητα και ξεχωριστό χαρακτήρα.
10+ μοναδικά ελληνικά ονόματα που δεν ακούς κάθε μέρα – αλλά μένουν αξέχαστα
milopita
Η πιο εύκολη μηλόπιτα του κόσμου: Μόνο 3 υλικά και χωρίς ζάχαρη
Αφράτη, υγιεινή και πεντανόστιμη – φτιάξτε μια μηλόπιτα που θέλει ελάχιστο χρόνο και καθόλου γλυκαντικά, μόνο τη φυσική γλύκα των μήλων.
Η πιο εύκολη μηλόπιτα του κόσμου: Μόνο 3 υλικά και χωρίς ζάχαρη