elme limnou
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Ανακοίνωση της ΕΛΜΕ Λήμνου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα στην πλατεία ΟΤΕ το συλλαλητήριο που κάλεσε ο ΣΕΠΕ και η ΕΛΜΕ Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου. Στο επίκεντρο των διεκδικήσεων βρέθηκε και πάλι η απόσυρση του αντιεκπαιδευτικού νομοσχεδίου για την Παιδεία.

Τονίστηκε η ανάγκη για τη λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων για την ασφαλή επαναλειτουργία των σχολείων και για την προστασία της υγείας των μαθητών και των εκπαιδευτικών.

Τέθηκε το θέμα της δημιουργίας σύγχρονων κτιριακών υποδομών και η επαρκής χρηματοδότηση των σχολικών επιτροπών για την κάλυψη όλων των λειτουργικών αναγκών των σχολείων.

Επισημάνθηκε το πάγιο αίτημα των σωματείων για κάλυψη των σχολείων με μόνιμο προσωπικό όλων των ειδικοτήτων, η μονιμοποίηση όλων των αναπληρωτών που δουλεύουν τα τελευταία χρόνια στα σχολεία και η εξίσωση δικαιωμάτων μονίμων και αναπληρωτών.

Τέλος μοιράστηκε στους περαστικούς γράμμα που έγραψαν οι εκπαιδευτικοί προς τους γονείς και τους μαθητές μας.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

ΑΣΕΠ: Προ των πυλών τρεις νέοι διαγωνισμοί με 5.200 θέσεις

Νέο market pass για 40 ευρώ κάθε μήνα χωρίς αίτηση

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

anaplirotes-kathigites
Επίδομα έως 200 ευρώ για εκπαιδευτικούς στις Κυκλάδες – Μια ανάσα, αλλά όχι η λύση στο στεγαστικό αδιέξοδο
Ωστόσο, το ερώτημα παραμένει εύλογο: αρκούν 140 ή 200 ευρώ όταν ένα μικρό δωμάτιο σε ορισμένα νησιά μπορεί να κοστίζει πολλαπλάσια;
Επίδομα έως 200 ευρώ για εκπαιδευτικούς στις Κυκλάδες – Μια ανάσα, αλλά όχι η λύση στο στεγαστικό αδιέξοδο