Thumbnail
Υπουργείο Παιδείας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Συγχαρητήρια στους 5 φοιτητές του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου.

Το υπουργείο εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στο Εθνικό  Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών για την πρώτη θέση που κατέκτησε στην Ετήσια Μαθηματική Ολυμπιάδα των χωρών της Νοτιοανατολικής Ευρώπης . Ιδιαιτέρως συγχαίρει τους πέντε φοιτητές του Τμήματος Μαθηματικών: τον  Κ. Τσίνα, που ήρθε 2ος στην ατομική κατάταξη, τον Φ. Ανδριόπουλο που ήρθε 3ος, τον Χ. Τσαμπασίδη και τον  Κ. Ψαρομήλιγκο που   ισοβάθμησαν στις θέσεις 6 και 7,  και τον Μ. Σαράντη  που κατετάγη στην 10η θέση. Το υπουργείο ευχαριστεί τους φοιτητές και τους εύχεται να εξακολουθήσουν να τιμούν τη χώρα μας με παρόμοιες διακρίσεις

 

Συμπλήρωσε στην Carrefour τα στοιχεία σου και κέρδισε δωροεπιταγή 200€

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 29/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

γεμιστα
Διπλή ελληνική διάκριση στο Taste Atlas: Στην παγκόσμια δεκάδα δύο κλασικά πιάτα λαχανικών
Κολοκυθάκια τηγανητά και γεμιστά ξεχώρισαν στη διεθνή κατάταξη για το 2026, αποσπώντας κορυφαίες βαθμολογίες από χιλιάδες ταξιδιώτες και καλοφαγάδες
Διπλή ελληνική διάκριση στο Taste Atlas: Στην παγκόσμια δεκάδα δύο κλασικά πιάτα λαχανικών
κρυο
Το κρυφό αξεσουάρ που κάνει τα πατώματα… ζεστά τον χειμώνα
Από τα θερμαινόμενα πατάκια μέχρι την έξυπνη μόνωση — οι πρακτικές λύσεις που ανεβάζουν τη θερμοκρασία στο σπίτι χωρίς μεγάλο κόστος.
Το κρυφό αξεσουάρ που κάνει τα πατώματα… ζεστά τον χειμώνα
Μανιτάρια
Μανιτάρια στο πιάτο: Ο σωστός τρόπος μαγειρέματος για να μη χάσουν τα θρεπτικά τους συστατικά
Τι να προσέξετε στο ψήσιμο και το σοτάρισμα ώστε να διατηρήσουν γεύση, βιταμίνες και ευεργετικές ιδιότητες
Μανιτάρια στο πιάτο: Ο σωστός τρόπος μαγειρέματος για να μη χάσουν τα θρεπτικά τους συστατικά